Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Slaris2 [Pl] [Dedyk]

PrivRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzicie tak to jest jak uzależniony od metina 16-latek uprze się na kogoś...Próbowałem mu przemówić na PW ale on naprawdę ma coś z deklem...Przykre to trochę ,że akurat padło na osobę której nic nie można zarzucić...Najpierw dał jakiś debilny ss,dałem Wraithowi swój, został zripostowany i powinien zamilknąć to jeszcze się upiera ...PROSZĘ MODA O OCZYSZCZENIE TEMATU ZE SPAMU

Opublikowano

@UP Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i nie neguj tego ,ponieważ to jest oficjalna informacja która przedstawia faktyczny stan.Status GM -wyraziłem się jasno ? Teraz zrób back do pierwszej strony tej prezentacji i zobacz kto ma takowy i naprawdę nie widzę tu powodu do śmiechu.Następnym razem gdy coś wyśmiejesz to się zastanów ok? Nie mam Ci tego za złe każdy się może pomylić.Jeżeli masz jeszcze wątpliwości to napisz sobie do Wraitha.

Opublikowano

@UP Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i nie neguj tego ,ponieważ to jest oficjalna informacja która przedstawia faktyczny stan.Status GM -wyraziłem się jasno ? Teraz zrób back do pierwszej strony tej prezentacji i zobacz kto ma takowy i naprawdę nie widzę tu powodu do śmiechu.Następnym razem gdy coś wyśmiejesz to się zastanów ok? Nie mam Ci tego za złe każdy się może pomylić.Jeżeli masz jeszcze wątpliwości to napisz sobie do Wraitha.

hahah czemu niby mialbym ci wierzyc ze tak jest ? bo ty sobie tak powiedziales ? haha no sory w bajki to 10 lat temu wierzylem ;D

Miota nim jak szatan !

• Dodaj nową pozycję...