Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Updatowaniem

Sergon1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem. Postanowiłem ściągnąć Warrocka po długiej przerwie, ale podczas updatowania górny pasek dochodzi do końca, a dolny do 45% i nic więcej się nie dzieje. Próbowałem reinstalować, ale ciągle z takim samym skutkiem... Ściągnąłem grę z innej strony, ale też bez zmian i nadal dolny pasek zatrzymuje sie na 45%. Czy może ktoś mi pomóc ?

Opublikowano

wchodzisz w folder warrocka /data/hsield/update/autoup i potem powinno się normalnie patchować

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Zrobiłem to i pisze, ze wszystkie pliki zostały zupdatowane, ale nadal mam ten sam problem. Ma ktoś inne pomysły ?

Opublikowano

Wyłączony jest cały czas. To nie jest raczej wina antywirusa bo jak dojdzie do 45% ten dolny pasek to całkim siada wszystko i widać tylko to 45%. Znika wtedy jaka jest prędkość ściągana ile jeszcze zostało itd.

Opublikowano

Proponuje użyć prpgramu CCleaner i wyczyścić nim pliki systemowe (naprawić uszkodzone i powyrzucać syf). Następnie Panel Sterowania/Połączenia sieciowe i internetowe/Opcje internetowe/Historia Przeglądania/Usuń/zaznaczasz szystko oprócz pierwszego tzn. Zachowaj....coś tam coś tam.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu weszedłbym do pliku z Warrockiem poszukał takiego pliczku config czy coś takiego (teraz nie widze bo reinstaluje) i zmienił wersje na starszą , w którymś temacie na forum jest to opisane

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...