Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobić?

Svardar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio dostałem od kumpla konto ranga CSM1 ale powiedzial mi, ze na poczatkowych lvlach( ok. ssg1-3) używał gordona było to jakies 3 miechy temu. Używał tylko funkcji wall hack no spread no recoil. To konto ma 2 bronie na perma i troche NX items, oraz Silver Grade i pytanie grać na tym koncie czy nowe konto i tam kupić NX?? Jakie jest prawdopodobieństwo bana?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Jeżeli było to 3 miesiące temu prawdopodobieństwo bana minimalne .

Oczywiście jeżeli nie ma nic z hackami związanego na kompie typu Loader Itp .

JA tam bym grał tym CSM 1 i po prostu nie używał haxów .

9368_gold.png

Opublikowano

OMEK pytanko mam do Ciebie wiesz moze czy wyłapie bana jak mam haxy w folderze Ca .. oczywiscie ich nie uzywam .. Na jakiej zasadzie oni banuja graczy ??

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

menschilek usun je szybko bo mozesz dostac bana moga byc one nawet bardzo stare.wiem ze nexon komus przejzal kompa i wykryl gordon loadera chyba i ten kolo dostal bana na konto

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wystarczy usunąć z PC wszystkie hacki jakie masz, skoro było to 3 miesiące temu to bana nie dostaniesz. Możesz spokojnie kupić NX. Powodzenia w grze.

Pozdrawiam, Ayden.

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc a mógłby mnie ktoś zareportować dla pewności? Nick podam na pw bo niechce zeby było tak, źe kupie nx a tu ban. Tylko najlepiej zeby ten ktos mial duzy lvl bo jak kumpel sam sie raportowal 2 miechy temu to do dzis jest In Progress i nie dostał odpowiedzi

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

OMEK pytanko mam do Ciebie wiesz moze czy wyłapie bana jak mam haxy w folderze Ca .. oczywiscie ich nie uzywam .. Na jakiej zasadzie oni banuja graczy ??

Mensch.

jak najbardziej .

Przypominam iż używacie hacków modów glitchów na wyłącznie waszą odpowiedzialność .

9368_gold.png

Opublikowano

kwitaoziom ten kolo to ja xD

hackowalem na innym acc a oni mi zbanowali nie to z haxami tylko to lepsze (idioci) i w taki sposob stracilem clan

o tu moj temat

To jest ukryta treść, proszę

a co d topicu to raczej watpie zeby po 3 miechach ci dali bana chyba ze kiedys kolega pokusil sie o granie na telekillu na ft wtedy masz combo i report i bb acc

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mensch.

jak najbardziej .

Przypominam iż używacie hacków modów glitchów na wyłącznie waszą odpowiedzialność .

Zdaje sprawę z tego porostu byłem ciekaw bo już trochę mam dość tych banów moje 5 konto z czego 3 zbanowane nie wiem za co ;d

@ znacie jakieś programy do usuwania tego shitu (haxow) z kompa bo nie za bardzo wiem co jest co ;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Zdaje sprawę z tego porostu byłem ciekaw bo już trochę mam dość tych banów moje 5 konto z czego 3 zbanowane nie wiem za co ;d

@ znacie jakieś programy do usuwania tego shitu (haxow) z kompa bo nie za bardzo wiem co jest co ;d

Ja korzystam z jv16 PowerTools 2009 oraz CCleaner.

Szperam wszędzie gdzie się da i oczyszczam syfy :P

Lecz nie przesadź bo system ci się zjeb*e ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Usuń hacki i mody, jeśli masz na kąpie. Nie powinno byc problemu z banem, skoro nikt nie raportował kolesia (wallhacka aż tak nie widac).

Nie powinno byc problemu. Sam na starym koncie (csm4) hackowalem do msg2. Konto dalej jest aktywne (niezbanowane).

Opublikowano

MAM pytanie .. zastanawiałem jak oczyścić folder CA od haxow ... i pomyślałem żeby włączyć CA i gdy ca będzie odpalone ... powykasowac foldery te które będą w użyty nie wykasuje a te co nie są potrzebne usunę

??? nic nie nie stanie ??? czy to zły pomysł;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

raczej zly ...

usun folder z ca i zainstaluj od poczatku

proste i logiczne

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
MAM pytanie .. zastanawiałem jak oczyścić folder CA od haxow ... i pomyślałem żeby włączyć CA i gdy ca będzie odpalone ... powykasowac foldery te które będą w użyty nie wykasuje a te co nie są potrzebne usunę

??? nic nie nie stanie ??? czy to zły pomysł;d

chyba prosciej zrobic reinstala?