Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ;( Mam Keya Na Kompie I Nie Wiem Jak Usunac.;/

dudek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko . mam keya na kompie ;( .. nie wiem jak go usunąć format nie wchodzi w gre . pomozcie jak to kurwisko pojechac?!!

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Em nie potrafie go usunac, ale wiem to, ze prawdopodobnie on swoja operacje wlacza przy wl. komputera. A najlepiej wyl, neta jak gdzies wchodzisz(wpisujesz haslo i login ) , a jak wpiszesz wl neta i logujesz sie dopiero. Tak ominiesz latwo wlamanie. A druga rzecz to format. Nic innego nie wchodzi w gre . No chyba , ze masz zamiar kazdy pliczek przeszukiwac w systemie...

Opublikowano

nie pomogliscie mi zbyt duzo.. a tak wgle to pisalem ze format nie wchodzi w gre . bo to laptop mojej mamy do pracy:D a gralem na nim w metka i wpierdolil sie ten cwel . a tutaj moja mama ma wazne dokumenty z pracy ...

nie dziala mi mendazer zadan .. wie ktos jak usunac to gowno?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Istnieją już keye, które przy formacie automatycznie chowają się gdzieś. Format to najlepsza sprawa, ale jest jakieś mały %, że itak się on nie usunie. :huh:

Opublikowano

Wpadłem sobie tak tutaj pierwszy raz i myślę, że mogę pomóc : )

Co do menedżera:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"**del.DisableTaskMgr"=" "

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system]

Wklej to do notatnika i zapisz pod nazwą FIX.reg. Odpal a potem zrestartuj komputer.

Co do wirków to pozbyć się ich musisz wykonując logi GMERem i OTL.

Które co prawda nie usuną zagrożenia ale pokażą co tam siedzi i po wygenerowaniu właściwego skryptu zostanie on usunięty.

To ja spadam : ) Powodzenia w usuwaniu infekcji.

Możliwe, że Hidraga załapałeś.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@UP

Jakby to było takie proste to każdy byłby w tej dziedzinie profesjonalistą : )

Niestety tak nie jest. Jeśli nie macie do czynienia z usuwaniem infekcji to się nie wypowiadajcie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

2up

mowil ze mu nie dziala meneger .

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Witam! Proponuje skan AVG lub kasperem w wersji trial i Spy Hunter 4. Gruntowny skan i po kłopocie, jeśli nie to tylko format.

wolfsygna.png
Opublikowano

dzieki all za odpowiedzi . razor a co do tego menagera zadan . to gdzie wkleic to co podałęs ;>? i czy wtedy bedzie trybił ? bo wyskakuje mi informacja ze menager został wyłaczony przez administratora.

Opublikowano

dzieki all za odpowiedzi . razor a co do tego menagera zadan . to gdzie wkleic to co podałęs ;>? i czy wtedy bedzie trybił ? bo wyskakuje mi informacja ze menager został wyłaczony przez administratora.

Wklejasz to do notatnika.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

możliwe że masz Virut'a wejdź na stronę http://www.microsoft.com/pl/PL/default.aspx jeśli Ci nie wejdzie to mamy problem

przydało by się więcej objawów

Virut - jest wirusem polimorficznym, który posiada jeszcze dodatkowe funkcje. Rozprzestrzenia się na cały dysk infekując nawet te pliki, które są już zainfekowane innym wirusem. Usuwanie tego wirusa jest bardzo trudne lub wręcz niemożliwe.

W jaki sposób Virut przedostaje się do naszego komputera:

Wirus może przedostać się do komputera za pomocą: pendrive, sieci mam na myśli pliki, które ściągamy z internetu a następnie ręcznie uruchamiamy. Win32.Virut.56 posiada również swojego klienta IRC, dzięki czemu otrzymuje komendy, pozwalające mu na pobranie i uruchomienie na naszym komputerze innych złośliwych programów

Ps. polecam forum www.helpc.eu (forum ma tego samego admina co mpc [kokosz])

@edit i tak jak powiedział razor logi z OTL i gmer vista/7 jako administrator

Opublikowano

mozna by jasniej z tym mendazerem? wklejam ten tekst do notatnika a notatnik gdzie wklejam ?? uruchom tez mi nie działa . odrazu mowie ze miałem miesiac temu formata z tego samego powodu . tylko ze wtedy tyle wirusów mialem ze komputer mi sie niechciał włączyc . a to wszystko było wtedy dzieki temu forum -_- .. moze teraz sie odwdzieczycie :D ;p

to jak z tym notatnikiem gdzie go wkleic?

Opublikowano

@ up

przeczytaj uważnie ..

Wklejasz do notatnika (np. na pulpit ), potem otwierasz i restart kompa. Ja polecam Formata ;p ale najpierw przyznać się mamie co zrobiłeś ;ppp

Opublikowano

moja mama wie hehe ;d . moj komputer normalnie smiga tylko tyle ze okradaja mi konto w metku . niema zadnej usterki wszystko jest git. ;p tylko ten key -_- a wiem ze go mam bo nie mozliwe ze 4 razy by mnie okradli .. w tym samym miesiacu .

Opublikowano

Na pewno masz infekcje i nie tylko keyem bo ci coś wyłączyło menedżer zadań.

Masz z pewnością rookita jeśli cię okradają, chyba hidraga i jakiegoś rookita.

Co to tego notatnika to wklejasz to i zapisujesz najlepiej na pulpicie pod rozszerzeniem REG!

Odpalasz potem to co zapisałeś i robisz restart kompa.

Wtedy powinien zacząć ci śmigać menedżer.

Niestety to nie usunie infekcji i logi będą tu koniecznością,

żeby można było się zorientować co tam u ciebie siedzi i zacząć z tym walczyć.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...