Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja -Evenye

DemonRaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać kiedy zostanie podana strona serwera?

Pisze tutaj ponieważ w "Pytaniach i odpowiedziach" jest taki spam że szok, więc proszę o odp z góry dziękuje:)

Wiem jaka jest strona lecz chciałbym się dowiedzieć kiedy zostanie ona odpalona?

graphic.png

Opublikowano

dla mnie to zenada cos im sie wali i boja sie przyznac pewnie mogli by powiedziec ze np jutro czy pojutrze start a nie wszystko za przeproszeniem na odpierdol

Opublikowano

Żenada... Tyle ode mnie ; ) Znów pewnie przełożą start na nie wiadomo kiedy... Co gorsze jeszcze dali jakiegoś dupnego patchera:

http://img824.imageshack.us/img824/2681/omgl.gif

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Patcher działa poparawie. Wkleilem go na niepathowanego metka z 2008. Potem właczyłem patcher Evenye i jest normalnie z pięcioma CH. Z opcjami is itp...

eRmailBanner1.png
Opublikowano

Shit! Jebac ten serwer widmo!!! niby ktos mowi ze jest a jednak nie ma! Bałwany i tyle! W pole buraki wyrywac.. a i to nie wiadomo czy im sie uda...

Opublikowano

u mnie tez ale wrzucony przez innego uzytkownika nie przez team. mogli by chociaz reje zrobic na podstawowym szablonie na darmowym hostingu byleby konta zalozyc

Kebab!

Opublikowano

U mnie tez jest ladnie ale...

Reje nadal nie dziala, mozna szalu dostac... specjalnie z kolegami sie umowilem ze bedziemy grali a teraz siedzimy i sie nudzimy

Idzcie wszyscy sie przejsc,do kolegi do dziewczyny czy do sklepu bo serwer niewiadomo czy dzis bedzie on

sstwc.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Zostaniecie poinformowani o powstaniu strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...