Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Głupota Team'U ?

Deakron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Team Evenye poinformował nas że client będzie dostępny o 9:00 , ale ta godzina już minęła a z ts'a i mpc można było się dowiedzieć że osoba która miała udostępnić clienta jeszcze śpi .

Piszecie że on też jest człowiekiem i też musi kiedyś spać , a więc po co informowaliście nas że client będzie o 9:00 jeśli wiedzieliście że osoba która miała go wystawić będzie spała o tej godzinie ?

Co wy sądzicie na ten temat ?

Ps. Wcale bym się nie zdziwił gdy server ruszył by dopiero po wigili tak aby team miał większe zyski z itemshopu .

Ps2.W TYM DZIALE NIE MA NABIJANIA POSTÓW !

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Powiem tak...Team zachowuje się nie profesjonalnie.

Tyle gadania a tutaj gówno...

Zaraz będzie ze serwer nie ruszy...

A co do zysku z IS to każdy serwer musi na siebie zarabiać.

Nie chce mi się czekać na tego clienta i stronke bo robią to ludzie którzy nie znają sie na rzeczy.

Nie zabierac się za coś czego sie nie umie robic...

Opublikowano

Clienta można było wysłać nawet 2 dni temu lub wczoraj a Team tylko posiadał by linki do godziny 9 kiedy by to opublikował na mpc ;]

Trudno, zaczekamy.

Opublikowano

Ale czy tylko radek miał tego clienta ? Dlaczego nie wrzucił na neta go wczoraj , tak żeby można było go od razu pobrać ...

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

To trzeba było go obudzić... ;d

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Hej sorry że głupie pytanie ale jakie jest TS mpc forum ??

A co do tematu to tak same problemy są z serwerem.

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

co mnie to obchodzi że spią mogli iść o 20 spać to by się wyrobili, a nie robią nas w ciula. Jest za 11,40 i nie ma clienta czyli można się spodziewać że może zaczniemy grę o 14 jak dobrze pojdzie. Pozdro , serwer jeszcze nie wyszedł a już popełniliście błąd

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

co mnie to obchodzi że spią mogli iść o 20 spać to by się wyrobili, a nie robią nas w ciula. Jest za 11,40 i nie ma clienta czyli można się spodziewać że może zaczniemy grę o 14 jak dobrze pojdzie. Pozdro , serwer jeszcze nie wyszedł a już popełniliście błąd

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Nie wrzucil go bo trzeba go kurwa najpierw zrobic jakie ciemniaki..

Dorośnij trochę a potem tu wróć .

@Endymion_

Ale jeśli radek wiedział że dzisiaj dłużej pośpi mógł już wczoraj clienta na neta dać a link przekazać teamowi .

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Powiem tak...Team zachowuje się nie profesjonalnie.

Tyle gadania a tutaj gówno...

Zaraz będzie ze serwer nie ruszy...

A co do zysku z IS to każdy serwer musi na siebie zarabiać.

Nie chce mi się czekać na tego clienta i stronke bo robią to ludzie którzy nie znają sie na rzeczy.

Po 1: nie wiesz jak jest w Teamie więc się nie wypowiadaj. Pracujemy ok 23h na dobę (1h na sen), a po paru takich dniach czlowiek zasypia o tym nie wiedzac

Po 2: Tyle gadania: zauważ, że my staramy się podawać skonkretyzowane informacje. Czasami coś może nie pójść po naszej myśli, o tym nie pomyślałeś, nie?

Po 3: Serwer ruszy, ale odpowiadanie na masę takich durnych postów jak Twój opóźnia tylko naszą pracę

Po 4: Robią to ludzie, którzy nie znają się na rzeczy? Skrypty PHP i layouty robi JEDNA OSOBA. Tak samo jest z klientem. A skoro nie znamy się na rzeczy, to może sam za nas wszystko zrobisz? tak chyba będzie łatwiej i szybciej, czyż nie?

Po 5:

Moja odpowiedz brzmi: "Nie pisac co slina przyniesie na jezyk, tylko myslec najpierw.

Patcher zostanie udostępniony za ok. godzinę.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nie miałem zamiaru nic pisać...Lecz niestety przeczytałem wiadomosć Radka...Radek co ty pouczasz team ? czemu nie wrzucili clienta wczoraj ? bo może nie chcieli abyś robił już haxy...Dlaczego Wdzieliście że ta osoba będzie spać...A skąd kurwa mieli wiedzieć że za mocno zaimprezuje i nie wstanie...Myślenie nie boli(wiem że dokucza)...

2240284055.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...