Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chyba Ban

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all

mam problem włączam coda aiw wchodze na serwa i nagle "steam server auth...."

@EDIT

zapomnialem powiedziec ze uzywalem cheatów

Opublikowano

Grasz na serwerach dedykowanych? Na każdym ci ten komunikat pokazuje?

Mi też na niektórych też to pokazuje, i z gry wyrzuca, ale na większości tak nie jest...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jakby się miał dorwać, ech? Nie sądze. Zresztą nie życzę sobie tego. I nie ma prawa! Bo by mnie jeszcze bardziej okradł...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

oby chwilowy

ale chyba na wszystkich tak mam

@edit

na jednym mi sie fajnie rano gralo ale nie pamietam nazwy:( oraz nie wiem czy to byl dedyk

Opublikowano

Nawet do private match nieda się dołączyć bo z kolegą próbowaliśmy. Od razu wyrzuca.

tak ban ,mozliwe ze twój xuid jest na shit liscie :-) ,zmienili sps autoryzacji w tej chwili sprawdzają xuid przy podłączaniu do mastera + przy podłanczaniu do serverów dedykowanych. Niemniej niekoniecznie to musi być ban ! , w moim przypadku wygląda to tak

jeżeli zaloguje się z jednego maca(lxuidu) niezbanowanego a spróbuje się połączyć z innego do servera dedykowanego dostaje ten sam błąd

Wniosek podwójna autoryzacja , sprawdzają dwa razy czy xuid nie jest zbanowany po co

niemniej ja dalej gram :P mr_spoof_lxuid :-) już ponad 30 raportów :-) na mnie złożyli bezskutecznie

Opublikowano

MOZE I MASZ BANA ALE TO TWÓJ PROBLEM, MOGŁEŚ NIE HACKOWAĆ

67048-obama-vs-osama.gif

Je*nij plusa lub minusa

Opublikowano

Co do kolegi wyżej ty też mogłeś tego posta sobie darować bo to ma tyle do tematu co piernik do wiatraka.

Teraz na temat. Dużo ludzi męczy się z tym błędem. Śledź tę stronę http://alteriw.net/viewtopic.php?f=30&t=43730

To forum alterIWnet, temat dotyczący tego błędu. Pojawia się on nie tylko u cheatujących graczy, więc raczej ban to to nie jest.

Pozdrawiam

717.jpg
Opublikowano

dzienx all za pomoc znalazlem spoko serw z ktorego mnie nie wyrzuca kolega wyrzej mi tez ogromnie pomogl więc mówiąc krótko

CLOSE TEMAT:P