Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam win7 i jak sciagam np spolszczenie to sie nie pojawia w downloadach albo jak sciagam spakowane spol z czyms tam to wszystko jest tylko spol nie ma :/co jest do Kur$%^ bo juz sil nie mam

Opublikowano

Jeżeli pobierasz przez google chrome i wyłączysz przeglądarke to pobieranie się anuluję, a tak w ogóle to pliki zapisują się w "Pulpit/Moje Dokumenty/Downloads"

Więc tam poszukaj.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

heh ja nie mam tego czasem ja mam to caly czas moge grac tylko na klientach bo spolszczen nie widac jak sie sciagna

Opublikowano

hmmm... STary wylacz wszystkie zapory w twoim winie, bo zapewne cos blokuje ;) I zapore takze wylacz.

Mam win 7 all mi pieknie smiga, mam z licencja... Jesli amsz pirata to nie wime jak .

Pomoglem ? Daj +

Opublikowano

Mam oryginala ale jest problem mam Ang wina bo mieszkam w Anglii i nie wiem gdzie znalesc zapory itp

Opublikowano

Nie wiem jak to jest w Win7, ale w XP mam tak, że czasami mi się ściąga do:

C:\Documents And Settings\Nazwa użytkownika\Ustawienia Lokalne\Temp

poszukaj czegoś takiego na siódemce albo się spytaj kogoś kto ma 7 z forum, no i google ofc.

Opublikowano

ty mnie czlowieku nie zrozumiales chyba .. wypokowywuje np spol na pulpit jest a za chwile znika -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...