Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko . przeinstalowalem metina bo cos mi szwankował i teraz gdy torent leci zostaje 3% do konca i niechce sie właczyc .. ? jaka jest tego przyczyna jak ktos wie ? patch najnowszy .

@edit . ok udało mi sie jakos tylko teraz mam problem -_- co 5 sekund mnie kicka .. nie wiem czemu wczesniej tak nei bylo niemam zadnych modow ani nic . niech ktos pomoze bo grac sie nieda ;/..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Spróbuj odinstalowac go na innej Partycji ( Chodzi o to że jak masz na Dysku np. C to instalujesz metina na Dysku np. D)

Jeżeli to nie pomoże to weź wejdź w wyszukiwanie i wpisz metin2 i usun wszystko oprocz instalki i ponownie zainstaluj.

Powinno pomoc.

Jeśli nie to jestem pod ręką.

Opublikowano

ok dzieki za pomoc . zainstalowalem metina na nowo i smiga ;) + kazdemu z was.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].