Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Qvizidia [Pl] [Dedyk]

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy widzicie gdzieś niby "Item Shop" ?

Albo jakiekolwiek korzyści czerpania z serwera?

Nie, nie pobieram nawet grosza za grę, więc jak śmiecie tak napisać?!

postawiony praktycznie po to żeby okradać ludzi z kasy przez IS

Gdybym chciał mieć pieniądze, zrobiłbym serwer jak każdy na którym gra xxx ludzi, czyli 4fun i bym miał kasę co mógłbym zrobić w każdej chwili!

Dla waszej informacji, miałem nawet propozycję o sprzedaż jakiegoś przedmiotu w grze za 30-50zł od 3 osób bodajże, i temu odmówiłem,

Dlaczego?

Ponieważ jestem:

*Uczciwy

*Nie chciwy (Pazerny)

I wypraszam sobie tego typu słów!

postawiony praktycznie po to żeby okradać ludzi z kasy przez IS

Pfu, i jeszcze raz Pfu...

Chcecie grać na serwerach na których rządzi ItemShop, a nie masz pieniędzy jesteś słabszy?

To sobie graj, jeżeli nie obchodzą cię serwery w 100% uczciwe i Totalnie za darmo!

Bo jeszcze nie widziałem "ŻADNEGO" serwera dedykowanego który jest "naprawdę" w 100% uczciwy i darmowy!

A u mnie tak jest, z tego też powodu sam administruję serwerem bo mam pewność że żaden GM nic nikomu nie da itp.

Szczerze to zaczynam żałować że wydałem pieniądze na serwer na którym możecie grać totalnie za darmo i jeszcze sadzicie takie teksty..

sygnatura.png

Opublikowano

IS-a nie ma i bardzo dobrze, serwer zajebisty lecz może być lepszy. Przykłady:

-większy drop bonów i zmiany bonów

-poprawić gdzieś 2 razy tyle co teraz jest drop medali, siedzę 2h a tu dopiero 3 medale. Ouł ;-)

To tyle!! A co do @UP i @@Up odpowiedzi to warn+usunięcie postu!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

IS'a nie ma, i raczej nie będzie..

A napis ItemShop w dziale serwer jest, bo jest fajny i fajnie zanika..

@Loch Małp łatwy, już niedługo będziecie mogli tak wchodzić tak jak do dt, czyli wchodzicie i jesteście z tymi co są zaproszeni w grupie, lub można będzie samemu w lochu małp siedzieć.

@Lochy Średni/Trudny - Nie wiem czemu nie działają, pracuję nad tym.

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer jest zajebisty co wy narzekacie widac ze ziomek sie napracował .

Nie wiem co jest ale serwer mi nie dziala ...

GM jak bys mogl to wejdz na skype

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale jak bije metka to praktycznie przy każdym choć raz mnie wyloguje.. = fatalny drop :/ nie mam zwojów egzo ani rad, o dorzucaniu, zmienianiu bonów nie wspomnę, a trochę już gram.

Opublikowano

Za mały drop kasy expa ogarnij serwa

Narazie jest dupny a co do GM nie ogarniesz sam jak zacznie grać więcej ludzi w co wątpie gówniany drop z metków pierdole nie gram na tym badziewiu

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Niektórzy to tu są ładnie tępi... Ci co piszą że serwer do zarobku to nawet na niego nie weszli więc po ch*j się wypowiadacie ?

Po drugie ręcze za Vazixable i za jego serwer że długo postoi.. znałem go krótko ale wiem że ogarnie wszystko w 100% w swoim czasie..

Wydaje mi się że serwer byście docenili gdyby grało tam xxx osób (wtedy nawet ja bym się tam pokósił wrócić).

Moim jakże skromnym zdaniem gdyby Vazixable chciał to zrobił by reklame i serwer od nowa postawił na nogi z pełną parą ..

Ale ? Ale nie chce tego zrobić. ? Ponieważ:?

Sam nie wiem ale wydaje mi się że też nie chce kasować Wam tego co tam wbiliście i jaki czas poświęciliście ale zrobienie wszystkiego i włączenie od nowa z item shopem w którym był by np. tylko magiczny metal i jakieś pierdołki były by bardzo dobrym pomysłem bo Vazixable robi to totalnie za darmo...

Bolerov1.png

Opublikowano

@Veritas

Dokładnie, umiem docenić czyiś czas który został poświęcony na zdobycie czegoś, z tego też powodu nie zamierzam robić żadnych resetów kont..

Zapraszam do gry i Pozdrawiam.

sygnatura.png

• Dodaj nową pozycję...