Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info O Problemach Z Eventem

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam,

otóż wiele osób pyta się czemu nie dostali WRK i black oraz grey keya, tylko transport lockera i gp lub exp passy(pomimo że przeszli wszystkie poziomy)

więc ja miałem ten sam problem bo na wyższym lvllu dostałem a na niższym nie.

Tu chodzi o miejsce w ranku.

Jeżeli jesteście daleko w ranku to dostaniecie tylko transport lockera i gp lub exp passy. Nexon się zczaił że to będzie za dobrze i tylko osobom, które są wysoko w ranku dał pełne narody.

A osobom na niżeszej pozycji na pocieszenie gp i exp pasy.

Chociaż i tak byli wielce łaskawi, że dali transport lockera(którego nie każdy dostał, bo niższy lvl wiadomo nie przejdzie extrema, ponieważ z lepszych roomow wywalaja, a gordon był nieaktywny)

No to tyle w tym temacie.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam(napisałbym to w temacie o problemie ale został zamknięty).

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mój kolega ma srebrna belkę 5 i nie dostał to co on jest slaby czy o co chodzi lepsi maja łatwiej lepsze bronie a my gorsi to co jaki bezsens

jak masz lvl

Specjalista
Opublikowano

Mój kolega ma srebrna belkę 5 i nie dostał to co on jest slaby czy o co chodzi lepsi maja łatwiej lepsze bronie a my gorsi to co jaki bezsens

jak masz lvl

możliwe że żadko gra lub aktywnie nie zdobywa expa, lub ma słabe ratio, wtedy jest daleko w ranku, w każdym bądź razie to nie bug i nie ma co do nich pisać do zamiast tego dostaliście GP i EXP passy

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie no ja osobiście ciesze się z jednego transport lockera i z passów. Ale jestem nie co wkurzony ,bo po to się męczyłem z tymi wszystkimi extremami, hardami itd aby teraz dali mi jedną nagrodę...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

Ja mam 2 LT 2 i dostałem Transporta renewala EXP passy i jeszcze jakiegoś drugiego transoprta własnie za ten wyższy lvl chyba.... :)

2 transportera dostawały wysokie lvlle za 10 godzin granych tygodniowo, a keye dostawało się chyba od rangi capitan bodajże

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Ja mam SFC - Starszy sierżant stopień 2 - i k/d 1.54 (był☻ taki czas że jak wlazłem na serwer to wszędzie był tellekill, to było wtedy kiedy był event z Ghost Town;/...Miałem wtedy 1.64 oO)

I dostgałem tylko te bonusy 100gp/exp i jeszcze renowala którego przypadkowo usunąłem (kur##!!), a transportera ni hu hu xD

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Specjalista
Opublikowano

Ja mam SFC - Starszy sierżant stopień 2 - i k/d 1.54 (był taki czas że jak wlazłem na serwer to wszędzie był tellekill, to było wtedy kiedy był event z Ghost Town;/...Miałem wtedy 1.64 oO)

I dostgałem tylko te bonusy 100gp/exp i jeszcze renowala którego przypadkowo usunąłem (kur##!!), a transportera ni hu hu xD

a wgl przeszedłeś pomyślnie extreama? LUDZIE MYŚLCIE TROCHĘ! (dzieci metina opanowują swiat :()

a SFC to niziutko, ja na 2 koncie mam CSM i nie dostałem keyów i WRK ;)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Zrozumcie wreszcie. To nie zależy od rangi. Mój kolega z ssg2, dostał wszystkie nagrody wczoraj, ja z 2lt dostałem połowe wczoraj i połowe dzisiaj. Nagrody będą rozdawane stopniono,aby nie było przeciążeń serverów.

Specjalista
Opublikowano

tego 2 lockera się dostawało za to że konto ma ponad rok :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

możliwe że żadko gra lub aktywnie nie zdobywa expa, lub ma słabe ratio, wtedy jest daleko w ranku, w każdym bądź razie to nie bug i nie ma co do nich pisać do zamiast tego dostaliście GP i EXP passy

Gra codziennie kupuje NX co tydzień ma 3 bronie na pernament gra na serwerze dla graczy NX i ma wysokie ratio

Opublikowano

Widzę że potrzebne małe sprostowanie. Loyality gift od Nexona jest za to że ma się już długi czas konto. Kto ma konto nie dłużej niż rok to dostał 30x GP i EXP passes.

Nagroda za FT była tylko jedna. Dostawało się tą nagrodę za ten tryb który się ostatnio ukończyło (np. ukończyłeś ostatnio Extreme- masz Transporta etc.)

Weapon Reneval Kit był również jako loyality gift(za posiadanie konta więcej niż rok)

Mam nadzieję, że pomogłem ;D

Wesołych Świąt i miłych godzin spędzonych podczas gry w Combat Arms.

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

Widzę że potrzebne małe sprostowanie. Loyality gift od Nexona jest za to że ma się już długi czas konto. Kto ma konto nie dłużej niż rok to dostał 30x GP i EXP passes.

Nagroda za FT była tylko jedna. Dostawało się tą nagrodę za ten tryb który się ostatnio ukończyło (np. ukończyłeś ostatnio Extreme- masz Transporta etc.)

Weapon Reneval Kit był również jako loyality gift(za posiadanie konta więcej niż rok)

Mam nadzieję, że pomogłem ;D

Wesołych Świąt i miłych godzin spędzonych podczas gry w Combat Arms.

michz

Enlist Date

13.04.2009

to co mówisz to chyba nieprawda lub nie dla wszystkich