Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszych Plikow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie. byl juz taki temat lecz niestety nie dotyczy mojej sprawy.

a więc jak w temacie szukam fajnych plikow serwerowych, stabilnych prostych i "zwyczajnych" co dotyczy eq np. nie trzeba mi epikow czy jakis tam dodatkow. jak co dodam sobie sam;] a więc dwa pytania^^

1. szukam plikow stabilnych prostych poprostu sprawdzonych. zeby się nie psuły i wogole tylko nie chce linka do pobrania tylko do opisu albo wasz opis tego pliku

2. moze byc takze podstawowe pliki serwerowe nie musza byc modyfikowane ani przerabiane. za pomoc daje + badz - jak ktos woli.

Ps jak by chcial ktos powiedziec ze to spam lub juz to bylo niech lepiej zostawi dla siebie. pozdrawiam.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Tak jak powyzej. Rain, ale co do FBSD 7.2 , osobiscie wole 7.1

Wgraj strukture gry. A mysql to przeciez nie czarna magia.

Wystarczy co nie co w mysql zmienic i masz wszystko gotowe;)

Rain - Bedziesz musial spolszczac, lub wgrac gotowce i skonfigurowac je

FreeBSD 7.1 - Wgrac strukture, a jaka wgrasz to juz mnie nie interere, czy rain, czy sui czy inne. Tylko takze, bedziesz mial od zajeb*nia roboty ,jesli nie potrafisz ogarnac, lepiej RAin.

Opublikowano

szczerze mowiac chcialem zrobic takiego o metina z PL poziom itp lecz expa tylko lepszego;] wiec radzicie raina? a skad moge go pobrac?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach