Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ps3 Z Empiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Czy opłaca się kupić PS3 z empiku ? Kasę będę miał na wakacjach więc ceny mogą się zmienić :

To jest ukryta treść, proszę

Na razie nic tu niema ale po 1200 zł około były jak ostatnio patrzyłem ;) Gry na PSP kupuje w empiku. A w okolicy niema takiego sklepu gdzie są konsole tylko neonet i media expert .... Ale tam nie zawsze są:P

Jak sądzicie ? Opłaca się czy nie ?

A o dysk się nie boję bo dużo filmów nie oglądam na TV (DVD) i mam dysk na USB 500gb więc starczy mi 150/250gb ...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Jak nie ma w okolicy innego sklepu to kup w Empiku ale...

W MediaMarkcie mają chyba PS3 Slim 120GB w okolicach 900zł-1000zł... + pad czyli ogólnie jeśli nie zależy Ci na dysku to bez problemu możesz kupić taką wersję... Lub możesz kupić jakiś pakiet PS3 z którąś z gier... Chociażby najnowszy CoD: Black Ops... Tylko mówię- problem z dojazdem pewnie do najbliższego MediaMarktu :P

Zostaje jeszcze Allegro- tam też podobna cena, ale większy wybór pod względem dysków i np. pakietów (konsola+ gry + dodatki np. 2 pady) + nie trzeba się ruszać z domu :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...