Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skakanie

Maciejaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania, czy mogl by mi ktos powiedziec jak po cichu wskoczyc i zeskoczyc ze skrzynki ?

Wiem, ze gdy jestesmy obok skrzynki to jednoczesnie wciskam W+S i naciskam spacje. Ale mam watpliwosci, bo gdy wskakuje tym sposobem na skrzynke, to slysze jak podskakuje.. To mam wcisnac shift, czy CTRL - idk ;d

2) NIe wiem, jak po cichu zeskoczyc ze skrzynki/mostku etc.

Jesli ktos pomoze, to beda plusy/minusy =)

Opublikowano

Czlowieku jak sie ma dobre sluchwki zawsze uslyszysz kpw? :rolleyes:

Wiec niewiem jak chcesz to zrobic jak zawsze ktos uslyszy . <_<

Opublikowano

Czlowieku jak sie ma dobre sluchwki zawsze uslyszysz kpw? :rolleyes:

Wiec niewiem jak chcesz to zrobic jak zawsze ktos uslyszy . <_<

Te słuchawki to gorsze niż hacki są -_- tez powinny być zakazane! xxD

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Chcialem zapytac sie jak mogew kupic VIP hack???

Pomorzesz +

Czepianie sie -

No ludzie co maja sluchawki to zwykle dobrzy są ... jeden na GM mial 48 kilow i 3 dedy zwykly gracz jakis napisal ze sluchawki ma *.*

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ale jelopie zablysnales.. Temat nie do zamkniecia, bo watek jest nie wyjasiony "idioto".

2. Gdy gralem z typami i padlem, to mialem cama na nich.. i jak zeskakiwali, to nie slyszalem. Czaisz ?! -.-

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do glowy z cichym zeskakiwaniem ze skrzynek to tylko na B hopie, ale trzeba sie perfekcyjnie odbic od ziemi przy spadaniu co jest dosc trudne, dla osoby ktora tego nie cwiczyla ..... A jesli @Up widzial u innych ze tak robili to jest noobem bo sie nieda ^^

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

W momencie gdy spadasz i jestes praktycznie na dole wciskasz spacje- nie słychc cie i nie zabiera HP :D U mnie ten sposob zawsze dziala nawet na EE z wieży.

Opublikowano

W momencie gdy spadasz i jestes praktycznie na dole wciskasz spacje- nie słychc cie i nie zabiera HP :D U mnie ten sposob zawsze dziala nawet na EE z wieży.

Up@ dobrze mówi to działa np. na laboratory za respem bl są takie plotki i jest dziura w duł przeskakujesz i nad samo ziemio zaczynasz b-hoop.

To ze spacjo jest podobne do b-hoop weinc pewnie dziala .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

No skoro juz kazdy tak pieknie wychwalil moj pomysl, to sadze ze mozna juz zamknac temat zeby wiecej nie bylo bezsensownego spamu ..... :x

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D