Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona? 2

KR3CIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja se kurwa nie bije postów zjeby jebane poprostu do kazdego startu jest strona na której mozesz zrobic konto przed startem. To juz sie kurwa zapytac nie mozna (wkurwiające dzieci!)

bez reflików

Opublikowano

Ja se kurwa nie bije postów zjeby jebane poprostu do kazdego startu jest strona na której mozesz zrobic konto przed startem. To juz sie kurwa zapytac nie mozna (wkurwiające dzieci!)

BĘDZIE STRONA PRZED STARTEM TUMANIE, START DOPIERO JUTRO !

MUSZĄ PEWNIE JESZCZE DOPRACOWAĆ / DODAĆ COŚ ! ROZUMIESZ?!

Rise Against !

Opublikowano

BĘDZIE STRONA PRZED STARTEM TUMANIE, START DOPIERO JUTRO !

MUSZĄ PEWNIE JESZCZE DOPRACOWAĆ / DODAĆ COŚ ! ROZUMIESZ?!

chłopie pisali że dziś start (!)

wyłącz caps locka dziecko.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Co za dzieci.. Prosze czytajcie wszystkie tematy a nie zadajacie pytania na ktore juz jest dawno odp..

Opublikowano

Start miał być albo dziś o 12, albo jutro. Tak było mówione od paru dni.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Nie denerwuj się , jak bd mieli wszystko gotowe itp to dadzą tutaj link do strony wiec nie wiem po co te nerwy i obrażanie innych userow

Opublikowano

Nie mów do mnie dziecko, jeżeli mnie nie znasz, bo zapewne jesteś młodszy . Nie możesz zabronić mi pisać CAPSLOCKIEM, to że jakiś idiota, nie przeczytał tematu i nie wie kiedy start np. hmm ? TY To już nie moja wina.

Rise Against !

Opublikowano

Jak byś zauważył to jest podpięty temat że start jutro.

Strona jest zazwyczaj przed startem ale najwidoczniej muszą dopracować szczegóły. W sumie... Co za różnica kiedy będzie?

1292102632u115053.png

Opublikowano

Oficjalny i niepodważalny start serwera Evenye odbędzie się jutro o godzinie 12.00. Około bądź przed 8.00 będzie podana strona z Rejestracją i Download. Będziesz miał 4 godziny na pobranie gry i zarejestrowanie. Nie musisz być jednak na otwarcie bo nie będzie niczego co ułatwiło by początkową grę ( event, +100% expa...)

sygnanu.jpg

• Dodaj nową pozycję...