Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spirystus

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Ok panowie. Nie chcę czytać z google niczego, bo on mi podaje konkretne propozycje. A efektów nie poznam. Więc zapytam:

Z czym mieszacie spirytus?

Gość Mounthains
Opublikowano

RedBull. Ale uważaj. Po tym się chce...yyy... Ruchać :D Uwież. Działą jak afrodyzjak

A wątroba kaput...

Opublikowano
Z czym mieszacie spirytus?

Dostałem warna za odpowiedź ?

Przynajmniej powiedziałem prawdę więc nie musisz mnie warnować za to z czym ja mieszam spirytus -.-

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tutaj przepis na icewódke

Cukierki zalać 2 szk. wrzącej wody. Mieszając do rozpuszczenia (w razie potrzeby można jeszcze raz trochę podgrzać). Przestudzić, dodać spirytus. Rozlać do butelek. Fajny efekt

i jeszcze przepis na malibu kokosowe ze spirytusu

Składniki

3 szk. mleka

2 1/2 szk. cukru

2 cukry waniliowe

10 dag kokosowych wiórek

szk. spirytusu

Mleko, cukier, cukry waniliowe i wiórki zagotować. Wystudzić. Do zimnego dolać spirytus. Zlać do dużego słoja, zakręcić i odstawić na 24 godziny. Odcedzić, zlać do butelek. Można od razu pić!

Opublikowano

cola ,sprite,woda,sok.piwem ( dobre) :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Gość Mounthains
Opublikowano

Piwo ciemne Porter = porterówka.

To jest ta 5%-ówka ?

Opublikowano

Sok Caprio dobrze współgra ze spirytem. Znajdz sobie przepis na cytrynówkę wchodzi miodzio, można sporo wypić. Problem jest jednak kiedy po większej dawce masz wstać od stołu to może być ciężko bo głowy nie ścina tylko nogi ale polecam ;).

card.png

Opublikowano

Tutaj przepis na icewódke

Cukierki zalać 2 szk. wrzącej wody. Mieszając do rozpuszczenia (w razie potrzeby można jeszcze raz trochę podgrzać). Przestudzić, dodać spirytus. Rozlać do butelek. Fajny efekt

i jeszcze przepis na malibu kokosowe ze spirytusu

Składniki

3 szk. mleka

2 1/2 szk. cukru

2 cukry waniliowe

10 dag kokosowych wiórek

szk. spirytusu

Mleko, cukier, cukry waniliowe i wiórki zagotować. Wystudzić. Do zimnego dolać spirytus. Zlać do dużego słoja, zakręcić i odstawić na 24 godziny. Odcedzić, zlać do butelek. Można od razu pić!

Mója ulubiona mieszanka w smaku lepsza od nie jednej wódki :)

Można też spiryt z 7napem lub sprajtem pomieszać.

Z cola nigdy nie próbowałem ale raczej odradzam, cola lepsza do whisky ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Gość Mounthains
Opublikowano

Sok Caprio dobrze współgra ze spirytem. Znajdz sobie przepis na cytrynówkę wchodzi miodzio, można sporo wypić. Problem jest jednak kiedy po większej dawce masz wstać od stołu to może być ciężko bo głowy nie ścina tylko nogi ale polecam ;).

No właśnie. Za cytrynówką nie jestem za bardzo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...