Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólna Gra

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak już wiadomo czy nie wiadomo Serwer Evenye "uroczyście" zostanie otwarty.. o godzinie 12.00 Czwartek..

Szukam jakiejś paczki do Gry..

Proszę abyście nie pisali noob,sam nie umie itp. Bo to nie prawda,umiem ale w grupie "raźniej"tak?

Chce wiedziec tylko wasz wiek i czy będziecie grac czy pogrywac. Dziekuje GG:4886702

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

masz temat z gildiami. Po prostu dołącz do jednej z nich. Polecam tą w której sam jestem. Pisz na gg lidera : 31377619 Gramy w chunjo, często rozmawiany na skype, gg

Opublikowano

błysnęli ale światłem przy twoim porodzie i ci chyba zamiast pępowiny co innego u cieli

Zanoxi ja się z tobą zgadzam próbowałem normalnie ale z tym debilem nie da rady

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przepraszam was bardzo ale wy chyba w każdym temacie się kłócicie i wyzywacie od dzieci.Co wy macie do tych dzieci?Każdy kiedyś był dzieckiem lub nim jest.Nie jest ważne czy masz 10,13,16,20,30 lat.Liczy się kultura.Jakoś nikt nie wyszedł z założenia "Głupszym się ustępuje".Dajcie sobie siana może ?Gdzie nowy temat to wy i ten spam o nie wiadomo co.Chcecie się kłócić?Jest PW , GG , Skype i inne systemy komunikacji.

pIOuQ29.png

Opublikowano

NaC ... A z czym te kanapki lubisz jeść ?Może mamy taki sam gust?Pograł bym razem z wami tylko nasuwa się pytanie czy będę grał na 100%? Raczej tak jutro dam odpowiedź.

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Ja moge zagrac mam skype i gg do kontaktu mam 13lat bede grał a nie pogrywał

ale jak cos ja gram na jinno

• Dodaj nową pozycję...