Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf Heroes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem jest następujący. Chce sobie kupić battlefundsy właśnie przez paymo ale... Normalnie jak zawsze wybrałem ile chcę kupić wpisałem nr i pojawił się ten pasek zielony... Doszedł do połowy i nic... Nie dostałem żadnej wiadomości na temat kupna battlefunds. Próbowałem kupić za 10zł i za 30zł ale w obydwu ten sam problem.

Może wiecie o co chodzi?:angry:

Opublikowano

Poczekaj pare godzin może przyjdzie sms xD.. Czasem trzeba poczekać ;p

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie miałem :P.. Ale często cierpliwość pomaga ja podejrzewam że oni mają jakiś błąd :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A jakbym wysłał ten sms ZAPLATA teraz a oni by mi tamtego smsa nie przysłali to zadziałałoby czy tylko to działa po tym smsie co oni przyślą? :P

Opublikowano

Mi się wydaje tak jak up twierdzi :P.. Poczekaj do jutra i tak o 6 / 7 spróbuj kupić xD... albo dziś wieczorem :]

@down

nie zamkne tematu jak nie będą spamować :]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dzięki chłopaki macie po plusiku/minusiku bo przecież i tak nic nie zdziałam :D Jak nie zamkną tematu to dam znać czy mi się w końcu udało te battlefundsy kupić :)

Opublikowano

Przyjdzie ci ja też tak miałem , kupiłem 855 i mi się zacięło na tym pasku i lipa myślę sobie , a tu po 3 dniach 855 batltefundsów na koncie :P

Opublikowano

Ja zobacze czy mi przysyłają :D... i dam edita :P

@edit

dostaje eski bez problemu za równo jak na 305 bf'ów i 855

1390144171-U592769.png