Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Probem Z Eventem ;(

WhatElse^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W evencie na desert fox przeszedłem kolejno normal , hard , extreme ;) . Powninienem dostać 2 klucze , renevala , transport locker a otrzymałem tylko transporter i chyba 6 exp pasów . O co chodzi ??:( . Nie wiem czy reportować to na forum combata :unsure:

42772302458035487749.png

Opublikowano

Nie martw sie ja tes tak dostalem ale moj kolega dostal transportera renewala i 2 klucze nie wiem dlaczego...

.

Jeśli pomogłem daj +++ :).

firesto11.png

Opublikowano

ja przeszedłem 5 razy fire teama tego 2x normal 2x hard 1 x extreme i dostałem tylko transport lockera to wszystko w rozne dni... Extrema w ostatnim dniu czyli wczoraj i lipa taka.....

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Specjalista
Opublikowano

ja dostalem lockera i wylosowalem epickiego Viper P90, ale renewala i keyow nie dostalem, tak samo dostalem exp i gp passy, poczekam do jutra moze to naprawią, albo przyznają nam w styczniu

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Ja też dostałem lockera i mam zaciesz bo wylociłem bardzo dobre SMG, którego jeszcze w Black Shopie nie dali. Ja myślę że dadzą nam 24 grudnia albo jutro resztę nagród ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy wy macie po 10 lat? W Evencie napisali, ze jesli ktos przejdzie poziom EXTREME, to dostanie tylko Transport Lockera... Nastepnym razem przeczytajcie uwaznie, a nie teraz tickety pisac bedziecie i spamowacx forum "czemu nie dostalem nagrut ;<?".

Opublikowano

migen ja dostalem transport lockera, renewal kit, i jeszcze jakas skrzynie z ktorej wylecialy tez 2 bronie:)

wiec ogolnie nie dostalem kluczy ale za to jakas skrzynie z 2 broniami i nie byl to transport locker.

Opublikowano

A ja dostałem 2x Weapon Renewal Kit, ale keyów i transport lockera nie tylko jakąś skrzynk z ktorej wypadły 2 bronie o.O

xxlechuxx1.png
Opublikowano

Czy wy macie po 10 lat? W Evencie napisali, ze jesli ktos przejdzie poziom EXTREME, to dostanie tylko Transport Lockera... Nastepnym razem przeczytajcie uwaznie, a nie teraz tickety pisac bedziecie i spamowacx forum "czemu nie dostalem nagrut ;<?".

Chodzi o to ,że połowa dostała 1 a inni wszystkie rzeczy huh.gif

42772302458035487749.png

Opublikowano

A ja dostałem 2x Weapon Renewal Kit, ale keyów i transport lockera nie tylko jakąś skrzynk z ktorej wypadły 2 bronie o.O

Ta skrzynka, z której wypadły dwie bronie to właśnie transport locker. ;)

Opublikowano

Zavetti , transport locker i 2 bronie ? . o_O

A nie czasem 1 broń i np. Mei , albo tanker vest ...

Mi wyleciała jedna broń i vest. ;)

Opublikowano

ja nie przeszedlem extrema a dostalem transportera o.O zato nie dostalem moich 5 czarnych kluczy ;/ mam nadzieje ze je dostane do jutra...

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

UP dostaniesz 1 a nie 5 bo nawet jak przejdzie 074094 razy to dostaniesz 1 a wgl ja dostałem tylko rewenala

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

UP dostaniesz 1 a nie 5 bo nawet jak przejdzie 074094 razy to dostaniesz 1 a wgl ja dostałem tylko rewenala

omekpall pisał ze raz dziennie mozna otrzymywać nagrody a ja przechodzilem 1 dziennie przez 5 dni to chyba 5 mi sie kur** nalezy a jak nie to te eventy sa jeb*** -.-

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

omekpall pisał ze raz dziennie mozna otrzymywać nagrody a ja przechodzilem 1 dziennie przez 5 dni to chyba 5 mi sie kur** nalezy a jak nie to te eventy sa jeb*** -.-

Oj chyba panowie się pomyliłem .

Można otrzymać ogólnie tylko raz nagrodę z każdego poziomu .

Jestem tylko człowiekiem! MAM PRAWO DO POMYŁEK

A mam pytanie .

Jak bym dzisiaj przeszedł liczmy Extreme otrzymam transportera ?

9368_gold.png

Opublikowano

Oj chyba panowie się pomyliłem .

Można otrzymać ogólnie tylko raz nagrodę z każdego poziomu .

Jestem tylko człowiekiem! MAM PRAWO DO POMYŁEK

A mam pytanie .

Jak bym dzisiaj przeszedł liczmy Extreme otrzymam transportera ?

nie bo juz jest po evencie

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

loyal, to ten ktory wywala 2 bronie.. ja dostalem m107 CQ SE Ghille na 90 dni i ak-103 gold plated na 30 dni z loyala, a z lockera niestety tylko psg-1 camo mod na 7 dni i assault vesta na 3 dni, ahham, renevalke tez dostalem ^^ od poczatku wam mowielm, ze nagrody sa jednorazowe... a teraz spamicie ze nie dostaliscie swych pieknych 5 kluczy....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...