Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W T F ?

SeTTeF

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sciema ?

• Serwer to sciema ?
      12
    • aleee niee serwer na 100 % bedzie czekam na niego z nierrpliowsica
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W T F ? wkoncu ten serwer kiedy bedzie otwarty 22-23 grzudien ? mial byc otwarty z tego co mi wiadomo 20-21 grudzien zaloze sie ze jutro ew pojutrze znowu przesuna date serwera oni nas robia w Chu .. ? czy co ... ; / porobane to troche ; /

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

śmiać się czy płakać, próbują ogarnąć serwer a ty robisz ankiety jakies poje*bane.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Hmm powiem tak dla mnie może ten serv nawet w przyszłym roku wyjść tylko żeby było wszystko dokładnie zrobione.Czekałeś już tyle czasu na serva to myślę że nie zbawią cie te 2 dni jeszcze.

42421797.jpg

Opublikowano

W T F ? wkoncu ten serwer kiedy bedzie otwarty 22-23 grzudien ? mial byc otwarty z tego co mi wiadomo 20-21 grudzien zaloze sie ze jutro ew pojutrze znowu przesuna date serwera oni nas robia w Chu .. ? czy co ... ; / porobane to troche ; /

PROSZĘ CIĘ, nie pisz już nic. Lecz się na głowę stary ... co Ty wgl piszesz. ZROZUM ! OPÓŹNIA SIĘ BO MAJĄ MAŁE PROBLEMY ! Nie chcą aby serwer był pełen błędów, dlatego jeszcze pracują nad nim ! Co im z tego, żeby pisać o takim serwerze, rozgłaszać po całym forum o tym, a potem mówić, że to ściema? Człowieku pomyśl trochę, a potem pisz, bo jak widać robisz to odwrotnie . -__- TUMAN

Rise Against !

Opublikowano

4x Up smiej sie ..

3x up no niby tak ale mogli ta reklame serwera troche puzniej zrobic . . ja jestem nieciperliwy ;>

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

4x Up smiej sie ..

3x up no niby tak ale mogli ta reklame serwera troche puzniej zrobic . . ja jestem nieciperliwy ;>

Ujmę to tak. Niemam nerwów na takich krety*ów jak Ty.

Po 1 NAUCZ SIĘ PISAĆ PO POLSKU ! Zajmujesz się grami zamiast uczyć się. Jesteś jakimś mega ogromnym kretynem !!! NIEMAM SŁÓW NA CIEBIE ! Jak widzę, jak piszesz i składasz zdania to mi się ręce trzęsą ! JESTEŚ KRETYNEM ! Niemoge poprostu, niemoge ...

Rise Against !

Opublikowano

jak jestes niecierpliwy to masz pecha i swoimi bezsensownymi tematami nieprzyspieszysz startu serwera

Serwery na których Gram/Grałem

Evenyemt2 - Sura WP lvl dopiero bedzie ON

PandoraMT2 - Sura WP 103lvl OFF

- Szaman Smok 101lvl OFF

ShenlongMT2 - Woj Body 84lvl OFF

LomaxMT2 - Woj Mental 79lvl OFF

CavalosMT2 - Ninja Dragger 89lvl OFF

- Sura WP 92lvl OFF

Metin2PL - Woj Mental 62lvl OFF

- Ninja Archer 43lvl OFF

- Szaman Smok 68lvl OFF

Opublikowano

Gościu odbija Ci ?????????? Co ty sobie myślisz ???????? Oni ciężko pracują na servem a ty odpierdalasz takie tematy ?????

Opublikowano

Ty tumanie... tłuku ty!

Przełożyli premierę servera o 1-2 dni (żeby dopracować szczegóły i żeby później nie było kłopotów, resetów itp.), a ty już płaczesz zakładając głupie tematy i posądzając team o taką ściemę?

Skoro dla Ciebie to tak ściema to nie czekaj i wyjdź z tego działu!

Ja pier**** co za ludzie...

1292102632u115053.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...