Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Dc

dawid1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z O7 ciagle wyskakuje mi (zdjecie w zalaczniku ) prosze o pomoc bo wgle zadna gra mi z intenretem nie chce sie loczyc co to moze byc

Mam windows vista 32-bity

z gory dzieki

post-21483-0-06221200-1292964134_thumb.jpg

dawid228a.png
Opublikowano

Coś musisz mieć z netem, sprawdź czy Ci nie blokuje go coś, jeśli mówisz, że każda gra, która potrzebuje połączenia internetowego Ci nie działa to wina leży po stronie twojego internetu.

Na ss widać, że nie dało się połączyć z serwerem, tak jakbyś miał wyłączonego neta...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no moze przesadzilem ze kazda gra mi nie dziala :D z gier dziala mi tylko warrock ale na drugim kompie z tym samym netem ( mam liveboxa ) to mi kazda gra dziala ale tamten to troszke syfiaty jest i nie da sie grac

dzisiaj ze szkoly przyjde to cos pokombinuje znowu ale watpie czy mi sie uda bo dzisiaj o 23godzinie to o7 normalnie zadzialal ale juz nie dziala ;(

dawid228a.png
Opublikowano

Jak masz neta typu blueconnect to all wyjaśnia mi się też na blueconnect jak w laptopie mam to mi nie działa ale jak jestem w domu na router to chodzi jak masz kabel lub router instalujesz ponownie neta i powinno działać :D

1396292564-U784394.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...