Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shrek 5

Gość Locarno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po obejrzeniu Shreka 4 (Forever) zastanawiałem się czy nie wyjdzie Shrek 5 i w necie znalazłem to :

http://www.filmweb.pl/news/%22Shrek+5%22+b%C4%99dzie+ostatnim+filmem+z+serii-35400

I tutaj opisują , że Shrek 5 powstanie w 2013 roku. Ja już z niecierpliwością czekam na ten film a wy.?

Ale to końca to oni chyba nie wiedzą czy film wyjdzie.

Legenda
Opublikowano

Shrek : 4 Forever After - Last Chapter pl ostatni rozdział jak sama nazwa wskazuje wątpie na powstanie 5 częsci.

Opublikowano

Dla mnie coraz to kolejne części shreka są jak pizza odgrzewana po dwóch dniach . Zje się, ale nie smakuje już tak samo, wręcz jest mdła .

@edit:

@Wrrr Wiem, ale chciałem tutaj użyć środka stylistycznego ; )

Opublikowano

Powiem wam to , że to jest proponowana zapowiedź i narazie jest tylko chyba 60 % szans , że Shrek 5 wyjdzie.

5 część ma opowiadać o dzieciństwie Shreka i o tym jak dostał się na Bagna.

Zresztą po co mają pisać taką zapowiedź mogli odrazu zdecydować czy będzie czy nie.?

Legenda
Opublikowano

Dla mnie coraz to kolejne części shreka są jak pizza odgrzewana po dwóch dniach . Zje się, ale nie smakuje już tak samo, wręcz jest mdła .

Pizze wystarczy polać trochę wodą i wtedy do mikrofali i wtedy nie jest mdła !

Co do tematu podtrzymuje że kolejnej części nie będzie.

Opublikowano

Gościu , muwili wyraznie ze to bedze ostatni shrek , chyba ze inna produkcja to robi .

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

@up

wierzysz w takie bzdury?

Hm, na moje to Shrek'a 5 nie będzie, to tylko moje zdanie.

A jak będzie, hm.. to obejrzę. Bo lubię.

Opublikowano

pomysł był fajny tak samo jak 1-nka.

2-ka to kontynuacja.. ujdzie ale gorsza

3-ka to już naciąganie (forever to chyba KONIEC, nie ?)

4-ka .. nc

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Shrek : 4 Forever After - Last Chapter pl ostatni rozdział jak sama nazwa wskazuje wątpie na powstanie 5 częsci.

Pamietacie High school musical 3:Ostatnia klasa?

Dziwne, niby ostatnia, a wychodzi 4 czesc ; )

Opublikowano

Jbc shreck'a :) W marcu wychodzi ostatnia część "Piratów z Karaibów" (a niby na krańcu świata miała być ostatnia) B)

Opublikowano

2012 - 2013

koniec świata nie ma opcji

Ty w to wierzysz , że będzie koniec świata.Gdy zaczynało sie 2 tysiąclecie też miał być koniec świata i nie było.Ale wtedy kalendarz Majów się nie skończył a podobno na roku 2012 jest koniec.

To jest porombane !!!B)

Opublikowano

Bo to jest tak że każda kolejna część jest trochę gorsza od poprzedniej tak jest w prawie każdym filmie...

76561198090890807.png

Opublikowano

myśle ze może powstać na 45% Shrek 5

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Pamietacie High school musical 3:Ostatnia klasa?

Dziwne, niby ostatnia, a wychodzi 4 czesc ; )

Ostatnia klasa liceum ? Po liceum są studia, na które większość HSM się wybiera...

@Idoru

Wiesz co to jest sarkazm?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pierwsza część była nawet zabawna (byłem chyba w 3 klasie podstawówki gdy to na TVNie leciało, więc coś tam Mnie bawiło), dwójka to odgrzewany kotlet. Dalszych części nie oglądałem bo nie ma sensu.

Legenda
Opublikowano

(forever to chyba KONIEC, nie ?)

Musze cię niestety zawieść, forever znaczy na zawsze.

PS. Czytałem na jakichś stronach na temat Shrek i nie widziałem żadnej wzmianki o powstaniu kolejnej części.

A ten twój link to jakiś user tam to napisał, a łatwo coś wymyślić...

Opublikowano

dobra przyznaje sie to ja puscilem plote o shereku 5 ...

przepraszam ....

Wyssane Kurwa Z Mlekiem Matki -,-

Myślicie , że to prawda?

Pff jakieś dziecko napisało i sie rozniosło po internecie a teraz sobie dupe sprawa zaprzątacie -,-

proponaje wyjebaĆ temat do kosza czy tam zamknąc -,-

Pozdrawiam !

pedo-dog.gif

Opublikowano

Jeśli wyjdzie kolejna część shreka to nie będzie śmieszna tak jak 1 czy tam 2 część.

Każda kolejna część była robiona dla kasy i podobnie pewnie będzie z tą ;/

238626.jpg]
Opublikowano

Ja tam oglądałęm 3 częsci i edycję świąteczną i tylko tyle. ŚMIESZne, ale zbyt dziecinne dla mnie xD ...

Obojęne mi jest, czy powstanie czy nie. Ale myślę że nie.

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...