Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metale I Małże W Is

Narikei

Czy metale i małże mają być w IS'ie?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Magiczny Metal i Ma?? maj? by? w IS'ie?

• TAK
      32
    • NIE
      53
    • TYLKO MA??E
      8
    • TYLKO MAGICZNE METALE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie przeprowadzam ankietę czy jesteście za żeby w IS'ie były małże i metale czy też nie. Najlepiej jakby wasze odpowiedzi były uzasadnione. Moim zdaniem małż jest podstawowym ulepszaczem na epiki więc kasa na IS i masz epiki za free. Z metalem to samo, jak spali to nic się nie stało bo kupujesz kolejny i jedziesz dalej. Klimacik zanika!

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Zanim wklepiesz NIE/Tylko Metale

(Mowa o małżach)

Dla wszystkich którzy nigdy nie otwierali małzy w ilosciach 45/90/100 sztuk/nie ogladali filmów na youtube.

Mamy sobie piękną,dorodną małże.

Ta małża ma...10?20? może 30? % na to że bedzie z niej piękna,Biała/Czerwona/Niebieska perełka.

Mamy 100 małży.Przypuscmy że gramy na PLu.Mamy zajebistego farta,dropło nam AŻ 10 pereł.

Na dodatek - Znowu mieliśmy zayebistego farta! mamy 3 białe,3 niebieskie i 4 czerwone perełki.

I teraz,rzecz najbanalniejsza - Wkućie.Przecież kazdy głupi potrafi z 3x szansa na +7,3x szansa na +8,i 2x (tak kochani,na np epiki sa tu potrzebne DWIE Perły) szansa na wkucie +9.Najbanalniejsze pod słońcem prawda?Mamy przecież AŻ 10?/20?/30?/40?/50? % na wkucie naszego epika tutaj!Przecież odrazu wszyscy beda latali w olaboga itemach +666!

Dziekuje za uwage.

<Rzeczy brane z przykładem zajebistego farta,ja na 45 małzy miałem...0 (słownie zero) pereł.)

Opublikowano

metale moga byc... a malze? po co malze... tak to jest jakas frajda jak sie lowi rybki... mozna zarobic na nich itd... i ma sie po co isc na kowala w dt... tak jak na Insomni np.

a tak kazdy kupi sobie malz , metal i cale eq +9 ... bez sensu , malze lepiej jakby nie bylo moim zdaniem a metale zostaly chociaz itak nie sa potrzebne w is ;p

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Taak zostaną niestety... bo czytałem że zmiany w IS już nie będą wprowadzane. Ale to troszkę przesada jak dla mnie...

Dzieci będą kraść telefony starszym i będą wysyłać SMS a bardziej zamożni gracze będą zawsze o krok do przodu bo nie będzie tak szkoda pieniędzy.

Mógł zostać podstawowy IS tzn taki jak na PL no może dodane kilka innych przedmiotów ale nie takich które zrobią wielką furorę i wywołają dyskusję.

1292102632u115053.png

Pomocnik
Opublikowano

@up

Jak dzołakuin phoeniks pisal, ze sa wprowadzone lekkie zmiany. A good idea z tym zeby usunac same malze, bo bez nich metal gowno wart, ze tak sie wyraze. Takze chociaz malze i metiny wykasujcie

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Taak zostaną niestety... bo czytałem że zmiany w IS już nie będą wprowadzane. Ale to troszkę przesada jak dla mnie...

Dzieci będą kraść telefony starszym i będą wysyłać SMS a bardziej zamożni gracze będą zawsze o krok do przodu bo nie będzie tak szkoda pieniędzy.

Mógł zostać podstawowy IS tzn taki jak na PL no może dodane kilka innych przedmiotów ale nie takich które zrobią wielką furorę i wywołają dyskusję.

Zapraszamy do tematu : Ku*wa Weźcie Ogarnijcie.

24 zł nazywasz : "Zamożnym stanem?"

To jak nazwiesz B.Gatesa?Jestem bardzo ciekaw.

"Podstawowy IS taki jak na PL".Jeszcze lepsze.

Opublikowano

Przecież małże i metal w IS psuje to, jaką grą jest Metin. Trzeba się namęczyć żeby zdobyć małże, co dopiero perłę. I o to chodzi, to jest serwer hard. Fajnie jak zawsze może pójść coś nie po naszej myśli. Otwarcie jednej małży którą się właśnie złowiło - to jest dopiero podjarka. A to że otwieramy 100 mały kupionych w IS'ie? Gdzie trud i siły włożone w zdobywaniu tego? Metal, można by było go zrobić z bodzia i czegoś kupionego w IS (na przykład). Ale sam metal kupowany z IS'u? Ulepszamy przedmiot bodziem to z +8 możemy mieć +0. A metalem nie. Dlatego pytam czy jest sens odbierania z Metina tego co fajne?

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Niestety , pisali że już nic nie zmienią..

A może po prostu robią niespodzianke? ^ ^

Raczej nie, strona też miała być dzisiaj -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

co chwile ktoś ma coś do is 1. nie stać was wasza sprawa ale innym tego nie trzeba opowiadać 2. is jest taki jest i taki pozostanie 3. Zaraz zapewne zostane zminusowany ;>

banner5.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...