Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Problem Z Edycja Skilli W Gimp 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam mały , lecz bardzo istonty problem .

podczas modyfikacji w gimp-ie chciałem zmienic koło które ukazuje sie pod aura miecza trwa moze ten efekt 1 sec lecz jest dość efektowny lecz niestety kolo które wyświetla się pod silnym trwa cały czas co mnie martwi. mój problem polega natym ze jak mam juz zmodyfikowany pomalowany plik . I wszytsko potem dobrze pakuje i wchodze na metka a tu okazuje sie zamiast okrągłego koła pod silnym pokazuje sie kwadrta co mnie draznie esli ktos wie o co caman niech pisze na tym temacie lub na gg dzieki za wszelka pomoc.

oczywiście za trafna pomoc +++++

w załaczniki pokarze wam np aure która jest prostokatna xDpost-143900-0-63686400-1292952834_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A w gimpie barwiłeś czy pędzlem malowałeś etc. ? Bo jak pomalowałeś całe okno kwadratowe to się nie ma co dziwić.

A skille jakie mają rozszerzenie, bo nie pamiętam a jak konwertera używałeś to się mogło zjechać coś :P

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

A w gimpie barwiłeś czy pędzlem malowałeś etc. ? Bo jak pomalowałeś całe okno kwadratowe to się nie ma co dziwić.

A skille jakie mają rozszerzenie, bo nie pamiętam a jak konwertera używałeś to się mogło zjechać coś :P

pędzlem malowałem czyli już jakiś bła znalazłem a programik to converter dds chyba dobry program dzieki za staranie !-) i za szybka odp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

To nie konwerteruj plików dds tylko ściągnij plugin i wbij z nim do gimpa to nic ci się nie zrypie

@Offtop

Raporcik za DP :P

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@UP

To nie konwerteruj plików dds tylko ściągnij plugin i wbij z nim do gimpa to nic ci się nie zrypie

@Offtop

Raporcik za DP :P

nadal jest żle sciągnołem plug in i nic moze mam zryty komp i tak dzieki za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png