Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytan.

NaC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Widac serwer robiony pod graczy ponizej trzynastego roku zycia ktozi bija glowa w mur (patrz avatar) jak spala itemek na +9

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Ah. Wiec zegnam i zycze milej gry lamerom nie potrafiacym grac bez tych szixow w is.

Narazie mnie tutaj nie zobaczcie. Wielki hard ktory jest easy.

Keriox / Sobian / Emotekk

Nq 1 dziecko mniej na all serwach ci cos nie pasuje ...

Pomocnik
Opublikowano

No wiesz to nie ja placze bo bez metalu nie wbije ribka na +3 :x Zreszta po pierwszym tygodniu z 2.000 zostanie moze 800.

Opublikowano

Wg mnie to tak...

To jest priv nie pl więc ceny, itemy i wgl IS jest dobrze zrobiony, jednak dzieciaki mogą kraść telefony rodzicom i sraka.

Będą biegać tacy co robią RIB od +0 do +9 metalami... Mogliście dodać tylko itemy takie jak: przepustki do v2, krwiste, peleryny, exp ring (3 ręka itp)

bodzie też, ale medale, małże i takie tam to mogliście już odpuścić. Będzie troszkę nie fair.

Takie moje zdanie i nie musicie się wcale z nim zgadzać!

1292102632u115053.png

Opublikowano

Wg mnie to tak...

To jest priv nie pl więc ceny, itemy i wgl IS jest dobrze zrobiony, jednak dzieciaki mogą kraść telefony rodzicom i sraka.

Będą biegać tacy co robią RIB od +0 do +9 metalami... Mogliście dodać tylko itemy takie jak: przepustki do v2, krwiste, peleryny, exp ring (3 ręka itp)

bodzie też, ale medale, małże i takie tam to mogliście już odpuścić. Będzie troszkę nie fair.

Takie moje zdanie i nie musicie się wcale z nim zgadzać!

Dobra mi się to też trochę nie podoba że będą metale i małże w is.Ale gdzie ty wyczytałeś że w IS będzie można kupić medale , ja wszystkie tematy czytałem w których były informacje na temat serwa , nigdzie ale to nigdzie nie było wzmianki o medalach w IS.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź minus ,daj plus +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

tak mam nadzieje muhahahaha żeby nobki mogły płakać bo metale będą

po co wypowiadasz się w każdym temacie! jak jeszcze chyba nic sensownego nie powiedziałeś

@edit

I ja jestem za zostawieniem metali i innych rzeczy w is (pewnie je kupie)

i nie piszcie jaki neo wydaje na is na prywatnym serwerze! stać mnie na to żeby sobie coś kupić to kupię i to jest wyłącznie moja sprawa i każdego gracz co korzysta z is

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

Tez jestem za zostawieinem kazdego itemu. Preestancie z kradnieciem telefonu. Tutaj jets tak tania jak kot naplakal wiec SHUT UP I GRAC JAK MACIE JAK NIE. Nie podoba sie to wyjazd na NevrasT jak bedzie Open/ Stac mnie. Nie tak jak was ze musicie po katach szukac kasy zeby doladowac sm

Pomocnik
Opublikowano

@NiNeTaLeS

Mam tyle hajsu, ze w jeden dzien z takim isem bede mial cale eq +9. Wszystko. Jak mam 419zł na komie to zakupie malze i metale.

Tylko widzisz. Ja wole gac normalnie ale jak Ty wolisz easy play to idz na inne dedyki typu fantasticworld

Opublikowano

@NiNeTaLeS

Mam tyle hajsu, ze w jeden dzien z takim isem bede mial cale eq +9. Wszystko. Jak mam 419zł na komie to zakupie malze i metale.

Tylko widzisz. Ja wole gac normalnie ale jak Ty wolisz easy play to idz na inne dedyki typu fantasticworld

cO TY SIE tak przywaliles tych metali chcesz grac normalnie ? graj bez is jak ktos chce sobie ulatwic gre to sobie kupi i odwal sie od tego fw bo tam tez sie tych metali przywaliles ...

Opublikowano

7Matol i reszta pajacy piszacych posty typu '' Mam kase to wydaje to moja sprawa''Jestes/Jestescie po prostu idiotą/ami a nie bogatym/i dzieciakiem/chlopakiem/nastolatkiem/>>>dzieciakami/chlopakami/nastolatkami(jeden chuj). Mnie np tez stac na is ale dla mnie jest glupota wydawac kase na pieprzona gre, wole isc z kumplami na piwko z dziewczyna na pizze badz kupic mamie kwiatka tak o bez okazji. Co do serva, mial on byc pro hard tak? Niby tak ale okazuje sie, że bedzie to server bardzo łatwy. Wszystko jest spowodowane is'em. Owszem nie uwazam iz team musi zarobic ale przesadzili troche z itemami. Mogli dac odstawowe rzeczy typu pierscien expa, moneta, rekawica, pelerynki, poty niebieskie/zielone, buty wiatru, 2x sklad, dodawanie i zmienianie bonusow, (ewentualnie konia tak jak na anime), fryzurki bez atrybutow typu silny przeciwko wojownika 10%, itemki dla konia, (malz moze byc), pelerynki, 5 bon itp. Ale nie metale, bodzie, i szczegolnie zwojeprzywolania metinow. Dlatego jezeli Team chce dobrego Hard'a to radze usunac te itemki z is. Tyle .NaC jestem z toba ;p. Dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...