Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weźcie Sie Ku*Wa Ogarnijcie!

DeidaraPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,długo,z wywodami i na temat - WEZCIE SIE KU*WA OGARNIJCIE!

Gdy ujrzałem cennik i IS nareszcie,poraz pierwszy od bardzo długiego czasu pomyślałem - "No nareszcie,konkretne itemy za konkretna cene,w fajnym połaczeniu harda,dziekuje ci boże".Czekam,czekam czekam.Nagle,bach wychodzi forum evenye.Spoko,fajne,ciekawe tematy.A tu nagle cała armia dzieci z wielkim jak stąd do nieba fochem : "Bo IS jest tani,i jest w nim za dużo pro przedmiotów OMG,żal i bul ide się pociać".LUDZIE! CZY WAS POJEBALO? Jest server z ISem po 30-40 zł za dobre itemsy - ŹLEEEEEE.Jest server z 24 zł za FULL IS - JESZCZE GORZEJ!Ola boga bo sobie dzieci pokupują itemy,metale,małże,beda mieli eq +9,omg nie gram ja pierdole taki server.

Sprawa 1 : Posty typu : "Ja mam,ale niektórych może nie stać na metale więc trzeba je wywalić".Czy ktoś z was jest rzecznikiem praw dziecka?Nie?to pozdro,jak ktoś jest rzecznikiem - ZAPRASZAM NA PW.

Sprawa 2 : Posty typu : "OMG,Metale i małże,to dzieci zaraz beda miały eq +9,ja pierdole ide się pociąć".No więc - 3.66zł - 180 SM.28. 10x magiczny metal 180 SM.Ach,zapomniałem! Przecież biedne dzieci nie maja 3.66 na komórce,olaboga!

Nie macie pojecia,jakich spazmów smiechu dostałem gdy ujrzałem wasze zajebiste przeliczenia : "Jeśli 2000 osób wyśle smsa po 24zł Joaquin wyjedzie na karaiby i zamknie server"...Wyliczenia zostawcie ANALITYKOM a nie kurwa waszym podejrzeniom ze "No przecież ten server jest nastawiony na kase omg zal!".Drogie dzieci.po 1 : Pan Sanuyem (Gorące oklaski!) Też musi na chlebek mieć.Też musi iść,zrobić klienta,zrobić pliki,załatwić cały server,opłacić go.Oczywiscie - ludzie jak to ludzie - Olaboga,jaka kutwa z tego sanuyema,przecież on chce ten server dla kasy postawić,teoria spiskowa,on napewno pracuje z GF.No to powiem wam :

wejdzcie na konto w M2.pl

Sprawdzcie cene monet

I powiedzcie mi ile razy bardziej opłaca sie kupno SM tutaj na przykładzie ceny itemku tutaj i na PLu (optymalnie możecie porównać jakiś privek typu tiveria,Novamt,Animemt2 do wyboru do koloru).

No,ale oczywiscie jak to polska - "Jak za drogo - źle".Jak za tanio - "GA CHCE TYLKO ZAROBIĆ,OMG ŻAL,IDE SIE POCIAĆ BO NIE MAM 3.66 ZŁ NA 10 METALI".

Sprawa nr 3 : Ludzie,błagam - weźcie kurwa przestancie robić 30 stron spamu na temat "a kiety wyjcie serfer bo mushe zarfać nocke i być top 1 buhahahahahaha".Bo aż oczy puchną od czytania niektórych idiotyzmów.

TeRRoR.

P.S : Weźcie ogarnijcie dzieci.

Pomocnik
Opublikowano
Ola boga bo sobie dzieci pokupują itemy,metale,małże,beda mieli eq +9,omg nie gram ja pierdole taki server.

Wlasnie tak. Hard to hard, a taka stal +9 powinno sie robic jak na polaku.

Sprawa 2 : Posty typu : "OMG,Metale i małże,to dzieci zaraz beda miały eq +9,ja pierdole ide się pociąć".No więc - 3.66zł - 180 SM.28. 10x magiczny metal 180 SM.Ach,zapomniałem! Przecież biedne dzieci nie maja 3.66 na komórce,olaboga!

To samo co up.

Eh ogolnie chodzi o to, ze metal , malze , metiny zepsuja cala rozgrywke

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Sztuka to gra bez ISu, grasz dla własnej przyjemności i satysfakcji z każdego poziomu, czy dla TOPki? By inni widzieli twój wynik? Błogosławieni ci, którzy pograją bez wyrzucania kasy w błoto na grę i nabiją level 80 będą cieszyć się jak dzieci.

prostasig.png

Możesz spalić mi dom tak, że studia nie odzyskam

Wtedy następną płytę nagram kurwa na skrzypcach. O.S.T.R.

Przede wszystkim...

Opublikowano

deidara masz mega plusa a x3 up frajerzy ( tak możecie i mnie wyzywać ) i cała reszta którym się nie podoba niech wypierdalają z serwa !!! a nie marudzą

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wlasnie tak. Hard to hard, a taka stal +9 powinno sie robic jak na polaku.

To samo co up.

Eh ogolnie chodzi o to, ze metal , malze , metiny zepsuja cala rozgrywke

Nigdy nie byłem za nimi.Mówie o tym,że trzeba robić +10 stron o TYM SAMYM?To odrobine kurwa bez sensu,chyba że cieszy was wbijanie postów w dziale gdzie sie ich nie nalicza ;x.

Opublikowano

Sztuka to gra bez ISu, grasz dla własnej przyjemności i satysfakcji z każdego poziomu, czy dla TOPki? By inni widzieli twój wynik? Błogosławieni ci, którzy pograją bez wyrzucania kasy w błoto na grę i nabiją level 80 będą cieszyć się jak dzieci.

Popieram Cie w 100%, jak chcesz to podaj gg pogramy tam sobie razem ;]

4410678874.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...