Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótkie Info. Na Temat Serwera Evenye.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare tygodni temu na MPC forum pojawil sie nowy temat na temat serwera Evenye, wszyscy chcieli zeby to byl najlepszy priv w Polsce, tez tak chcialem (i dalej chce) lecz nie rozumiem jednego dlaczego team, wypuscil ta rekame na temat serwera tak szybko? Eh.. Na poczatku, wszystko wydawalo sie ze bedzie super itd. ale teraz? Zobaczcie jest ponad 30stron spamu w temacie Evenye-przed premiera... I co to wnioslo? No nic, tylko zrobilo sie jeszcze gorzej... Szkoda, poniewaz myslalem ze wszystko ulozy sie lepiej, bede gral na tym serwie i tak i tak ale myslalem ze kazdy bedzie mogl byc pro! A teraz 50% szans mniej poniewaz najwazniejsze ulepszacze, metale sa w is, nie mam nic do is-u (tylko do metali i malzy) ale myslalem ze bedzie lepiej... W tych 30 stronach spamu co 2 post to narzekanie i mowienie do teamu co maja robic, wlasnie te wszystkie posty, bardzo zmienily ten serwer. Wiem ze ten temat nic nie wniesie ale poprostu chce wiedziec jakie macie zdanie na ten temat...

Opublikowano

Wkleje swoja wypowiedz z innego tematu:

Widze ze jest tu jeden wielki spam, ale poniewaz tez mam swoje zdanie to powiem co i jak

Sa ludzie ktorzy nie wydadza nic,sa tacy ktorzy beda ostroznie kupowali i sa tacy ktorzy po 200-300zl tygodniowo beda wydawali jak na pl

A wiec podsumujmy mam bardzo doswiadczonego gracza ktory umie grac bez is'a,nie mowie ze jest biedny ale napewno nienajbogatszy,woli isc na piwo ze znajomymi niz wydac na is do Metina ale wyda tam z 3-10zl na pierscien expa czy cos.

I mamy ludzika lat 12-16 ktory dostanie sporo kasy na swieta, bedzie sporo wydawal codziennie +40zl przez kilka tygodni(uwierzcie sa tacy) i jest sredni jezeli chodzi o metka

Ok obydwie osoby graja tydzien i nagle maja pvp:) i jak myslicie kto ma wyzszy lvl i lepsze eq?Oczywiscie ten koles ktory wydaje na is 300-400zl tygodniowo.Cale eq zrobione za pomoca is'u i tylko pozostaje mu robic eq z IS i (soory ale pomylilem sie,chodzilo o expic)

I co ma zrobic ten bardzo doswiadczony zrobic?Wiecej dropic?To nic nie da...Serwer jest chyba najbardziej postawionym serwerem pod is jakiego w zyciu nie widzialem nawet te Hwangi z IS na elite czy padnorze kosztowaly 23zl to fakt ale malo ludzi kupywalo,pozatym tam i bez hwangow nawet lepiej sie gra.Tu is ma takie itemki potrzebne do codziennosci w metinie...dlatego zastanawiam sie czy warto jest grac??

sstwc.jpg

Opublikowano

Haha

30 metkow w 1 dzień?

Chyba , gdy byłbyś sam na serwie z zamkniętym logowaniem..

@topic

Kolejny nic nie wnoszący do serwera spam..

Opublikowano

Wiesz co? Totalnie zje**li z tym IS'em. Im dłużej czytam to forum to mnie bardziej dupa ściska i zastanawiam się czy jeszcze ejst sens grania. Doje**li do IS'u małże które są podstawowym ulepszaczem wszystkich epików. To samo metal... chcialiście zrobić klimat? Coś nie widać. Narazie widzę że ten wasz klimat znika. Zastanówcie się i to konkretnie.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

a co wam metale przeszkadzają? na 95% privów były metale i nikt nie narzekał a teraz wielkie halo bo ktoś wyśle smsa za 10 zł i zrobi sobie rzecz+9, tak trudno wytrzymać to? a pozatym nie od gwiazdek zależy los postaci tylko od bonów.

Opublikowano

metal, ... po co on niech każdy bodziem jeźdzni a nie, a co do małży to dobrze że są w IS gdyż złowisz 2x eq całe ryb i ile 1-2 małże które ci kawałek kamienia dzadzą pff ;/

Opublikowano

Na h*j dajecie te - nie podoba wam sie cos? To napiszcie a nie odrazu - mam wyje*ane na - a wiem ze Ci ktorzy daja to sa n3osy ktore matka krzeslem bije;]

@ku*wa jakie n3osy sa na tym mpc forum codziennie sie wyzywaja na kims (marnuja dzienny limit - bo im sie cos nie podoba...)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...