Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error

Schatzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem z instalacja WR gdy inastluje staje i wyskauje Error że HackShield jest uszkodzony!-.- Lecz nie wiem jak to naprawidz.Pobrałem nowa instalke,lecz to nic nie daje -.-

Za pomoc daje +

xm4mpfk3k5.gif

Daj Plusa to nic nie kosztuje....

Opublikowano

Hmm... a próbowałeś robić SAM HSUptade??

@edit

Albo wyłącz antyvira - bo może sądzi że to wirus i go blokuje?? Ja tak miałem.

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

Tak..

Z antvira nic nie wynika bo wyłaczałem go kilka razy i to nie przez to -.-

xm4mpfk3k5.gif

Daj Plusa to nic nie kosztuje....

Opublikowano

Na innym dysku zainstaluj wr. Tylko przed najpierw usuń wszystkie składniki po starym wr, tak aby nie zostało po nim nic zupełnie nic. Powinno pomóc.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...