Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hack Który Tylko Po Naszej Stronie Zamienia Zwykłego Konia Na Bojowca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pomysł na nowego hacka opierającego się o cheat engine.

Mianowicie skoro można po stronie użytkownika zmienić dowolną broń na dowolną inna tak aby ona tylko wyglądała jak tamta broń i skoro w kliencie można zmienić chłopaka ninje na dziewczyne ninje to wpadłem na pomysł czy nie dało by sie jakoś w kliencie zmienić normalnego konia na bojowego i nie chodzi mi tu o sam wygląd ale

tak żeby można było z niego atakować. Usprawniło by to wielu graczom gre i byłoby bardzo przydatne. Prosze o odpowiedź kogoś kto się zna. Nagradzam plusami lub minusami jak kto woli. Kto jest za prosze o plusy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OK tylko pomysl czasem tez o HS. bo jak ci z epvp nie moga sb z tym skutecznie poradzic to zycze tobie i twoim friends powodzenia

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

OK tylko pomysl czasem tez o HS. bo jak ci z epvp nie moga sb z tym skutecznie poradzic to zycze tobie i twoim friends powodzenia

Można na prywatnych serwerach go najpierw zastosować, potem pomyśleć o PL.

Pomysł mi się podoba.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Tylko zmiana wyglądu z chłopaka na dziewczynę nic więcej nie daje, tak samo zmiana wyglądu broni lub zbroi tez nic więcej nie daje oprócz wyglądu, a taka zmiana z konia na boja który bu mógł atakować tu już coś więcej niż wygląd, :P na moje to nic z tego. ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Sommer zmiana wygladu z chlopaka na laske dodaje zasieg i dmg z chmurki.

Myśle ze to by bylo mozliwe do zrobienia.

jakie neo minusuje, wyrownacie?

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Stwierdzam iż autor tematu właśnie dobił 35 lvl i nie może zrobić bojowca. Szczerze wątpię żeby to działało kiedyś

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Kiedyś działał, ale zabezpieczyli i dupa :) Myślę,że jak ktoś to zrobi to będzie tylko optycznie działało :P

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Cupidyn no tak wiem, ale myślę ze wiesz o co mi chodzi ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nie da się tego zrobić .

Zapytacie ' czemóż? '

Proszę, oto odpowiedź:

Jeśli nawet zmienilibiśmy tekstury zwykłych koni, to jednak zmienimy tylko i wyłącznie ich tekstury, to jest tak, jak byśmy chcieli przerobić zwykłego konia na Dzika Wojennego - w sumie, będzie ten dziczek sobie żył jako wasz konik, ale nie bęzdie się dało z niego bić - takie są właściwości konia zwykłego - w przyszłości na pewno pewne osoby ( Nie ważne jakie ) zmienią właściwości zwykłego by mógł bić, jednak nawet dla nich jest to niewykonalne.

My chcemy Joaquina na kid-moda !

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6222

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6222

Opublikowano

Ja już dawno zrobiłem takiego hacka a ty dopiero wpadłeś na pomysł <lol>

Taa? To daj nam pliczki to uwierzymy bo coś mi tu śmierdzi bo masz 6 postów tylko...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...