Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z EM2. gdy go włączam pojawia sie ta tabelka do zalogowania tylko ze zamiast przycisku zaloguj jest takie cos --> http://img221.imageshack.us/i/beztytuutc.jpg/ <--

EM2 sciagniety ze strony producenta. ten od Andzejt17 wogóle nic sie niedzieje jak go chce włączyć. mam windows vista 32 bit z SP 1. uruchamialem go tez w trybie zgodnosci z win XP SP3 i jako Administrator i nadal to samo. prosze pomozcie

Opublikowano

Czy na pewno ze strony producenta?

Daj link do tej strony, bo tak to ciężko jest ci pomóc.

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Witam !

Mam taki sam problem odonośnie em2. Używam visty 32 bit z SP1. Dość dawno nie używałem EM2 więc mam zaległości. Wyświetla mi się dokładnie to samo okno, co koledze powyżej. Uruchamiam jako administrator i to samo :/

Jeszcze tylko dopowiem, że podczas instalacji em2 z oficjalnej strony wyskakuj mi błąd CRC failed in EasyMetin2_pl_/update.exe Unexpected end of archive :(

Piszcie co zrobić, bo ja nie mam zielonego pojęcia :unsure:

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć antyvirusa/firewalla bo czasami w pliku update.exe cos sie waliło że antywiry szalały. Oczywiście uruchamiaj jako admin.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Cze

Błąd podczas instalacji naprawiłem, ale nadal gdy próbuje włączyć em2, na free time wyskakuje mi to samo okno :angry: które przedstawił kolega na samym początku. Antywira wyłączyłem, instalcja przebiegła gładko, tylko problem pojawia się podczas odpalania :/

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png