Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2Le - Co Potrzebujecie?

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pozwoliłem założyć Sobie ten temat tutaj żeby dowiedzieć się co jego potencjalni użytkownicy chcieliby w nim mieć.

Proszę napiszcie mi tutaj jakie funkcje interesowałyby was w programie Mt2Le.

Co robimy co jest zrobione będzie mogli sprawdzić już za parę dni na stronie gamehacking.pl

• Dlaczego nie publikuję aktualnej wersji programu?
    Bo puszczenie tej wersji mija się z celem, jest to faza przygotowawcza więc ma masę błędów, które popełniliśmy podczas jego rychłej produkcji.
  • W jakich wersjach wyjdzie mt2le?
    W dwóch wersji Simple i GoldFarm.
  • Czym będą się różnić?
    Wersja Simple: to przedstawienie możliwości programu, całkowicie darmowa. Będzie jednak zawierała tylko kilka funkcji.
    Wersja GoldFarm: Możliwość łączenia programów między użytkownikami w sieć, w której to użytkownicy wybierają "matkę" i na jej podstawie wykonują określone zadania. Ta wersja będzie zawierać wszystkie możliwe funkcje, wspomaganie w języku Polskim. Specjalny "Panel Kontrolny" dla użytkownika, który będzie miał możliwość kontroli postaci z poziomu strony www.
    No i wiele wiele innych :)

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Jak dla mnie najważniejsze jest:

• Zbieranie wybranych itemów
  • Sprzedawanie wybranych itemków
  • Automatycznie używanie potów gdy ilość życia jest mniejsza niż ustalona w bocie.
  • Rozbudowany Fish bot
  • Automatyczne wylogowywanie gdy w pobliżu pojawi się GM.
  • Informacja dźwiękowa o zdobyciu kolejnego poziomu.
  • Możliwość używania innych aplikacji podczas gdy gra zostawała by w tle.
  • Możliwość ustawienia czy bot po zginięciu ma użyć opcji "Rozpocznij w mieście" bądź "Rozpocznij tutaj".
  • Automatyczne logowanie, gdy serwer nas rozłączy bądź zdarzy się coś innego co przerwie proces metin2client.bin.
  • Funkcje takie jak : Speed hack, Attack speed, Wall hack (z możliwością wyłączenia ponieważ on strasznie zwiększa szanse na dostanie bana ;/)
  • Przyciąganie mobów, tak jak byśmy używali Pelerynek.
  • Automatycznie używanie wybranych skilli.
  • Niewykrywalność.
  • Możliwość uruchomienia dowolnej ilości botów (A przynajmniej 10).
  • Oddawanie doświadczenia na gildie.
  • Kupowanie wybranych mikstur jeżeli się skończą. Oczywiście niebieskich i czerwonych.
  • Szybkość, stabilność i skuteczność.

Czy Mt2Le będzie kompatybilny z innymi cheatami?

Czy bota robisz sam, czy pomagają ci przy tym inni?

Ile będzie kosztował bot w wersji GoldFarm?

Dziękuję CraftyGeek za odpowiedzi do moich pytań, w razie co będę edytował ten post.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Bota robimy w grupie składającej się z 5 programistów.

GoldFarm - 15zł - 30dni. 7zł - 14dni. - SMSsystem. To sugerowana cena, może ulec zmianie, ale na pewno nie na więcej ;)

Dzięki Shogun za info!

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

GoldFarm - 15zł - 30dni. 7zł - 14dni. - SMSsystem. To sugerowana cena, może ulec zmianie, ale na pewno nie na więcej ;)

Dzięki Shogun za info!

A kiedy publikacja ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Wstępnie jeszcze daty nie ustaliliśmy bo nie ma to sensu.

Najpierw wypuścimy betę bez zapowiedzi, później przejdziemy do wersji finalnej, która będzie zapowiedziana.

Za dużo jest błędów na ten czas żeby puszczać bubla :) Poza tym, czekamy na więcej aktualizacja do HSa żeby zobaczyć co gdzie jest zmieniane co może skutkować na późniejszą rychłą aktualizację programu.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Hmmm ... Wykonywanie questów ? ;P

Co? Haha...

wykonywanie questów... to jest raczej niemożliwe

1 quest to by było dużo roboty (nie chodzi mi o polowania)

Yo!

Opublikowano

Powiem krótko:

Dla mnie lepiej jest, aby bot był wcześniej, a tylko najważniejsze funkcje niż full funkcji (czasami nieprzydatnych) a trzeba by bylo czekać.

Funkcje:

- Auto Bicie mobów ;P

- Moblock (lub hack jak pelerynki B) )

- AutoPickup (wszystko na raz, tak jak em2)

- AutoPot

- AutoSkill

- Wykrywanie GM

To na tyle.

Aha, i przydało by się żeby także można było na nim bocić na metin2.com ;D

Opublikowano

Jak dla mnie, najważniejsze funkcje to:

• automatyczne potkowanie zarówno czerwonych jak i niebieskich mikstur
  • wallhack
  • system wczesnego wykrywania gm'ów, i działania związane z tym
  • automatyczne bicie mobów, używanie skilli
  • fishbot
  • sprzedawanie dropu, z sortowaniem na itemy z bonusem/bonusami, +'em ulepszenia
  • speedhack , speedhack szybkości ataku
  • attract mob, czyli przyciąganie mobów
  • automatyczne logowanie
  • wznawianie gry , jeżeli proces metin2client.bin przypadkiem się wyłączy
  • mały pobór pamięci , a co za tym idzie - aby nie obciążał systemu
  • duża ilość możliwych zalogowanych, botujących postaci
  • dobre zabezpieczenia, chroniące przed blokadami kont

Szkoda tylko , że bot będzie płatny! Powinna zostać stworzona jedna wersja, udostępniana za darmo!

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Te Funkcje cy Upy wymienili, chociaz dodam jedna

* Mozliwosc odpalenia wiecej niz 3 Metkow tak ja na EM2

w sumie 2:D

*Cos by HS logow nie wyslylal

Teraz Pytanka

1. Bot bedzie za SMS, a moze byc przelew? Jesli tak czy bedzie to taniej?

2.Jakie funkcje mniej bedzie mial Free Mt2Le?

3. FULL wersja w tym roku czy juz 2011?

Opublikowano

Nom przydał by się bot :

-bicie mobkow

-sh ,wh

-auto pot

-mob lock

-pickup

-wyłączanie się kiedy jest gm

-sellanie itemow

-ponowne logowanie jak lognie

Myślę że to starczy do bocenia.

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

nie będę powtarzać cały czas tego samego bo wiele userów powtórzyło to

Proszę o dodanie do bota funkcji oddawanie expa i wybór po ilu procentach ma oddać exp

Pytanka

1.Czy ten bot będzie działać na globalach jak i również na privach? Dodam jeszcze że bardzo mi na tym zależy żeby działał także na privach

2.Kiedy twoja strony wyjdzie?

Opublikowano

Najlepiej jak by to było coś w stylu KamerModa tylko z ExpBotem.Uważam , że najbardziej by się przydał AutoPickup i SpeedHacki i nic więcej ale możesz zawsze coś dodać.

Opublikowano

Mt2Le wyjdzie na kilka serwerów, ale nie prywatnych.

Tak będzie różnica między przelewem a smsem.

Nithril jak powinna to napisz :) Simple będzie za darmo, tylko nie kompatybilna z żadnym innym dodatkiem.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Dzięki Shogun za info!

I czemu w chuja ciołeś że będzie za darmo ? Pomyśl nastepnym razem nim cos napiszesz naprawdę..

@Down.. Ty mnie straszysz? Hahaha ! Myslisz ze on bd panował nad tym kto bd operowal tym exp botem ? NIE !

Miesiac ten simple bd darmowy a potem bd " Z nie wiadomych przyczyn Simple został wyłączony.. Trzeba płacic za bota"

Tyle co mam do powiedzenia na ten temat.. A wy go znów plusujecie omg..

Apsik

Opublikowano

I czemu w chuja ciołeś że będzie za darmo ? Pomyśl nastepnym razem nim cos napiszesz naprawdę..

Ja proponuje przeczytać swój post i zobaczyć jakim jest się hipokrytą. Wypowiadasz się a gówno za przeproszeniem wiesz :). Bot jest darmowy ale za dodatkowe opcje trzeba płacić. Wg opanuj język bo nawet na darmową wersje nie wejdziesz :<

UP@ nie nie strasze cię. Rozmawiałem z craftym tak że wiem co nie co :>

Topic@

Dla mnie rajem by było żeby w darmowej wersji był dostępny fish bot. Podobny z em2 czyli nie wykrywalny ^^

Opublikowano

CraftyGeek ale czy wersja Simple bota będzie współpracowała ze zmodyfikowanymi plikami w folderze pack?

Chodzi mi tu o DMG np od neono, ponieważ pomnaża ono x2 zadawane obrażenia z broni.

Kombinacja bota z takim DMG hackiem, była by świetna. Super by się expiło.

Pozdrawiam.

Czy w wersji bota Simple będzie :

• Podnoszenie itemów w tym yangów.
  • Automatyczne używanie mikstur.
  • GM Alert.
  • Możliwość botowania w tle.
  • Automatyczne logowanie.
  • Przyciąganie mobów, tak jak byśmy używali Pelerynek.
  • Automatycznie używanie wybranych skilli.
  • Możliwość uruchomienia przynajmniej 5 botów.

?

Bo to chyba podstawa w exp botach ;).

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

widzę że nieźle się zapowiada, ale jeśli jesteś takim PROgramista wraz z kumplami, to moglibyście stworzyc hacka z funkcja SA,SH,WH i CoM [Click on Mob, cos w stylu pelerynek] :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Dla mnie były by to dwie rzeczy:

1. Podstawowe funkcje jak: autopot, podnoszenie dropu i kasy, oddawanie expa na gildie, lurowanie mobów, sprzedawanie śmieci itd. Inaczej rzeczy biorąc wszystkie funkcje potrzebne do samoczynnego expienia :rolleyes:

2. Po drugie chyba najważniejsze...Bot musi być nie wykrywalny bo po co nam z bota za którego bana możemy złapać. Nie żebym mówił coś że wybrzydzam czy jakoś tak. To jest tylko sugestia, nie pracuje nad tym tak wiec nie moge niczego narzucać. Myślę że większości forumowiczów zależy na dynamicznym expieniu nie na detalach i szczegółach wizualnych. Ja wiem...Nie łatwo jest zrobić coś takiego ale na prawdę... nie zależy mi na estetyce tylko na efektywnym boceniu. Proste menu i obsługa wystarczy... chyba każdy się z tym zgodzi.

Crafty mam pytanie: Co z zabezpieczeniami przed banem. Chodzi mi o wykrywalność hs...bo jak wiecie bocenie na Em2 jest niebezpieczne z tego względu że hs wysyła logi. Czy w twoim-waszym bocie nie będzie z tym problemu ?

@edit

Przyłączam się do pytania Shoguna...te funkcje to podstawa wiec mam nadzieje że przynajmniej ta podstawa będzie za free...ale i tak 15 zł na 30 dni...nie jest źle ;d mam abonament to wykupie czasem :D

@edit2

100 post :P

#JustTheWay

Opublikowano

Ja tego wszystkiego nie Ogarniam :O.Poczekam aż wyjdzie to się przekonam na własne oczy :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...