Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Przestunieciegodzinystartuserwera

7mateol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat ponieważ większość graczy w środę jeszcze musi iść do szkoły i lekcje skończy ok. 14/15 +godzina na pobranie serwera.Mam nadzieję, że Admini Serwera przesuną datę o kilka godzin (ankieta liczy się do środy w czwartek może ruszyć nawet z rana )

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

No i po co kolejna durna ankieta ?!!!!

Przecież wiadomo , że serwer wystartuje o 12.00 23 grudnia. Niestety nie wszystkim pasuje otwarcie, ale nie marudzą. Dostosuj się i po kłopocie...

Opublikowano

Jestem na nie w ankiecie jest ze blad wiec nie mam jak dac glosu juz niech wystartuje zgodnie z planem a nie bedziecie co chwile przesuwac zaraz powiecie ze w wakacje bo all wolne maja ....

Opublikowano

No chyba was po###ało, bo jakieś dzieciaczki muszą siedzieć w szkole, to serw ma później ruszyć? No bez przesady.. Nikt się nie będzie was pytał o zdanie..

spongebob1.png

Opublikowano

większość dzieci chce być na otwarciu żeby "nobić" i wbić najlepszy lvl , ale i tak wiadomo że top 3 to będą ci co grają nałogowo po kilkanaście godzin i wydają na IS

NJxbd4x.png

Opublikowano

Piszę ten temat ponieważ większość graczy w środę jeszcze musi iść do szkoły i lekcje skończy ok. 14/15 +godzina na pobranie serwera.Mam nadzieję, że Admini Serwera przesuną datę o kilka godzin (ankieta liczy się do środy w czwartek może ruszyć nawet z rana )

-1 i 1 * w profilu.

wakow9.png
Opublikowano

a wiesz że nie masz nic do gadania ? jak nie masz czasu grać to nie graj proste a nie robisz tu za nie wiadomo kogo bo ty tak chcesz to tak mam być

banner5.gif

Opublikowano

wracasz o 16? pograj nocke proste jeżeli tak ci na top 1-10 zależy

banner5.gif

Opublikowano

ale i tak wiadomo że top 3 to będą ci co grają nałogowo po kilkanaście godzin i wydają na IS

W jednym nie masz racji. Nie trzeba siedzieć przed kompem 24/7, żeby być w topce. Ktoś kto potrafi grać wbije ten sam lvl, co niektórzy przez te 4-5 godzin.

Z IS może troche prawdy jest, bo jeżeli masz siedzieć i dropić te wszystkie pierdoły to chyba lepiej kupić. Szybciej i w dodatku tanio.

Opublikowano

wiesz przedmioty z IS można sprzedawać więc masz kasę masz kasę masz dobre eq i skile oprócz tego 3 ręka , Pierścień i granie po kilkanaście godzin

bez tego z eq +4/6 nawet z najlepszym doświadczeniem nie wbijesz tyle lvl w 3-4h co ten pierwszy .

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przecież skoro start 23 to jest to czwartek...

A w czwartek wolne -,-

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinny byc przesuniete godziny otwarcia, dzieci nie musza poza tym nie powinny grac w brutalne gry ;p. Jak mają otworzyc o 12 niech otworza o 12! To jest moje zdanie.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Zbawi Cie jak wejdziesz na serwer 2h później? Zastanów się zanim coś napiszesz. I tak po paru dniach będziesz stał w mieście nic nie robiąc.

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Pomocnik
Opublikowano

oni maja wyjebane na te ankiety.

Mhm zaczniesz nawet miesiac pozniej to z latwoscia bedziesz mogl dogonic topke. Wystarczy ogarniac gre. Polowa bedzie swiecic sie w m1 bo 2hard2play.

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...