Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper Hack? - Proszę O Pomoc.

mych94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze !

Od pewnego czasu grając na alterIWnet napotkałem kilku graczy którzy mają wg mnie hacka. Wygląda to mniej więcej tak że koleś ze snajperką przybliża lunetą dosłownie na sekunde i oddaje strzał - najczęściej celny - nawet gdy skacze. Troche mnie to zdziwiło i postanowiłem się tym zainteresować. Szukałem troche w necie jednak bez skutków. Wiecie może jak nazywa się taki programik lub gdzię mogę go znaleść?

Pozdrawiam,

mych94

717.jpg
Opublikowano

Albo to jest Aim Bot w parze z Wall Hackiem, albo pro quick-scoper. Bardziej to drugie, aczkolwiek to pierwsze też. Nawet gdy skacze? Hmm...

Ogółem: nie jest to raczej cheat, a umiejętność wprawnego robienia quick-scopów - co nie wyklucza wciąż możliwości cheatowania...

Btw. Sam niegdyś znalazłem interesujące połączenie Aim Assista (pokazuje, kiedy możesz strzelić we wroga) z Fast Draw'em (bardzo szybkie przycelowanie).. Efekty były interesujące. B)

PS Zakładam, że twój nick był robiony pod wzór met94...?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Co do nicku to nie konto mam tu od dawna :)

Dzięki za odpowiedz poszukam jeszcze coś na ten temat.

Edit.

Troche nie na temat ;P

Co do serwerów z samymi snajperkami.

Wiesz może co to znaczy hc czy coś takiego.

717.jpg
Opublikowano

HC - Hard Core - Wystarczy z 1 - 5 strzałow żeby zabić wroga. Nie ma HUD'a (celownika, ilości naboji, radaru (pojawia się tylko wtedy, gdy zostanie wezwane UAV (i znika kiedy się skończy naturalnie))). I ogólnie lepiej się gra.

Przestawienie się z normalnego na hardcore jest bardzo łatwe. Natomiast w drugą stronę raczej nie... :P

survarium_user_bar_en.jpg