Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Jaki Serwer Wolicie?

JachuPL

Jaki serwer wolisz?  

181 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer wolisz?

• Taki, bylebym szybko by? w topce bo chc? poszpanowa? w domu (z b??dami, bugami etc)
    • zadbany, dok?adnie zrobiony etc
    • te? lubi? schabowe
    • nie by?em pod krzy?em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolicie serwer z niedoróbkami byleby szybciej wyszedł i będziecie mogli dostać się do topki, czy serwer dokładnie skonstruowany i zadbany?

PS: temat ma na celu pokazanie sensu większości waszych ankiet i ma na celu skłonienie Was do refleksji nad poganianiem nas i daremnymi próbami zmiany terminu startu z głupich powodów typu "bo śnieg"...

57199140501148694665.png

Opublikowano

Endymion popatrz na swoja wypowiedz ...zaznaczam ze lubie schabowe =) taka prawda =) ... Joaquin i to nie widac ze kolega ma bujna wyobraznie ?? Mogles napisac "Siema Eniu" to tez pewnie lubisz ...no ale coz koledzy z klasy tak mowia to ja tez ^^ ...i sie nie powtarzaj że jestes ogarniety bo udowodniles mi że nie jestes ...Zegnam ...

Opublikowano

Ja personalnie wole serwer z lojalnym teamem ktory umie sie wywiazac ze swoich slow. Zorganizowanym i madrym. Jedna osoba w teamie wystarczy a zeby ogarniala wszystko co ma do zrobienia i to dobrze a jak 30 nie wystarcza to cos nie tak ... Pozdrawiam

A zaglosowalem dla jaj bo widac ze ankieta tez dla jaj.

wakow9.png
Opublikowano

Up@

Padlem:D:D

Co do Teamu faktycznie gdyby Jachu i Endymion dali se luzu to nie bylo by offtopicu

Dla mnie temat do kosza bo widac ze Jachu popisal sie inteligencja zakladajac taki temat

EDIT@

On moze zrobic ss twojej wypowiedzi Jachu i bedzie tak...

Puk puk

Ty-Kto tam

-Policja

Ty-(srasz w gacie??)Juz otwieram

sstwc.jpg

Opublikowano

Jachu po tym jak napisałeś ze mozecie sie spotkac w realu to w moich oczach znizyles sie do pozou 11 latka

@top

tez uwazam ze to bezsensowny temat ale zaznacze opcje o dopracowanym serverze :Dk

Opublikowano

Dla mnie za takie zachowanie JachuPL i Endymion powinni juz odpasc z Teamu;/

Dlatego bo sklocaja do sb ludzi a co dopiero bedzie na serwie

Nie chce grac na serwie gdzie GM zachowuje sie jak baran i nie moze wyluzowac

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...