Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Blad ] Kolejny Blad ! Inny Jak Naprawic Daje ++++++++ I 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę że wprowadzałeś złe hasło ... zresetuj serwer i wprowadzaj dobre hasło to ci się nie będzie pokazywać

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

kazik poco się odzywasz jak gówno wiesz ? taki komunikat się pojawia jak do navicata jest wprowadzone złe hasło i np. łączysz się i wyskakuje ci PASSWORD : YES czy jakoś tak ...

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

ale navicat normalnie czyta mi cala baze danych

zmienialem pasy do navicat i wszystko gra !!! navicat sie laczy !! moze to co innego ??

@edit

w navicat w menage users mam tylko jedno konto ze swoimi pasami !!!!

wszystko mi czyta ale nadal mam ten glupi blad !!!

pomocy !!

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

zaraz sprawdze i dam edit jak bedzie dzialalo dam all + ile sie da i 5 oczywiscie

@edit

nadal nic to samo ;/

@edit2

nadalem all prawa zrobilem nowego usera i nadal nic ;/ kolejnu + dla ciebie bo starasz sie mi pomoc

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Pewnie chciałeś zabezpieczyć bazę i usunąłeś wszystkich użytkowników myśląc, że inni są w stanie na nich zalogować i Ci usunąć wszystko. Też tak zrobiłem, a z problem poradziłem sobie następująco:

Zainstalowałem jeszcze raz serwer, oczywiście oddzielnie. Skopiowałem pliki ze starego, które potrzebowałem do nowo postawionego serwera. Z bazy usunąłem tylko konto, którym się można było logować. Innych nie ruszałem, tzn. edytowałem "LOGIN@%". Tak sobie poradziłem z tym problemem ponieważ nie widziałem innej opcji. Teraz tak na szybko poradnik:

1. Robisz jeszcze raz OSOBNY serwer.

2. Ustawiasz w nim wszystko tak jak w starym, tzn. tak, abyś mógł się z nim połączyć przez Navicat'a, lub Filezillę.

3. Kopiujesz pliki, które chcesz ze starego serwera do Nowego. (Najlepiej wrzucić je do jakiegoś katalogu na dysku)

4. Po skopiowaniu plików do NOWEGO serwera usuń z bazy TYLKO "LOGIN@%" Gdzie "LOGIN" odpowiada za Twój własny, unikalny login.

Po tym wszystkim powinno działać.

P.s: Jeśli ktoś ma lepszy pomysł niech mu napisze, ja niestety innego nie znalazłem ponieważ nie wiem gdzie znajdują się Ci użytkownicy w bazie.

Opublikowano

naprawilem all od nowa skopiowalem tylko item proto shop item pierscien tp i inne ze starego serv powklejalem na nowy i all dziala zabezpieczylem i pieknie smiga ale dzieki chlopaki :)

prosze o zamkniecie !!

6f1dcb68ed09a089.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...