Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Wlasny Priv Fubu Stwożony Z Pomocą Bambuska!

Szymonziom99^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm... Ja wiem tyle ,że on tego serwa zrobił do fimów. Raczej nie będzie wrzucał tego serwa w neta;) Tak dla siebie go zrobił.

Pozdrawiam.

draenor2.png

(¯`'•.¸(¯`'•.¸, _________________ , .•'´¯) .•'´¯)

(¯`'•.¸(¯`'•.¸««««««««««««»»»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)

--==>>>---> MPC Forum<---<<<==--

(_¸.•'´(_¸.•'´««««««««««««»»»»»»»»»»»`'•¸_)'•.¸_)

(_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)`'•.¸_)

Opublikowano

Heh nudzi mu się już ale ma emocje "Buh a myślałem że wygra elite".

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

sorka, ale dla mnie fubu to swir :) jest uzalezniony od metina :) mozecie mnie minusowac ile chcecie ;) ale to juz jest chore..

Opublikowano

Z wypowiedzi upa wynika, że każdy kto ma serwer prywatny Metka to świr. Jeśli tak uważasz to pomyśl nad swoim zachowaniem -,-

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

hehe nie wiesz o co chodzi rozmawialem z nim przez skypa wydaje grube pieniadze na metin2 PL

Opublikowano

Gdyby FuBu stracił konto , pewnie by sie powiesił :) a co do tematu filmy i tyle . :P

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Up, może akurat nie jest taki ze by się powiesił.

Od razu każdy ma się wieszać z powodu gry.

To ze się spotkało 10 letnie dzieci to nie znaczy ze wszyscy tacy są.

Luzu trochę :P

Jeśli ci się chce, mógłbyś mi walnąć +.

Opublikowano

Liżcie mu dupę dalej ;x granie w mt2 jest tak chore że szok ;) chcecie zobaczyć jak fóbóś się zachowuje na YT ? To poczekajcie do jutra jak do domu wrócę to podeślę pare ss ;) Dam wam rade skończcie z tym syfem i zabierzcie się za normalne życie ;x

Opublikowano

Bardzo fajne ? A co w tym takiego fajnego :)? Ja zapewne tego nie łapię bo przecież dziecko neo zrozumie drugie dziecko neo a ja niestety nie wiem co w tym fajnego :(:D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

JaroTt

Widać kurwa jakie masz pojęcie o FuBu ;)

Rozmawiam z nim często na Vento .

Z tego co on mówi wynika iż całe pieniądze które wydaje na grę zarabiane są przez internet .

A co do filmiku obiecał nowe filmy ok. 2mies temu i spełnił obietnicę , za co należy mu się chociaż odrobina SZACUNKU !!!

Edit:

KochamBlondynki wypierdalaj szmato pierdolna z tego działu !!!

Cytat: "granie w mt2 jest tak chore że szok"

To powiedz mi po chuj komentujesz i wchodzisz w ten dział? Jaki miałeś lvl na PL 35? 55?

Jesteś 0 ....

bez yt.

Opublikowano

JaroTt

Widać kurwa jakie masz pojęcie o FuBu ;)

Rozmawiam z nim często na Vento .

Z tego co on mówi wynika iż całe pieniądze które wydaje na grę zarabiane są przez internet .

A co do filmiku obiecał nowe filmy ok. 2mies temu i spełnił obietnicę , za co należy mu się chociaż odrobina SZACUNKU !!!

Edit:

KochamBlondynki wypierdalaj szmato pierdolna z tego działu !!!

Cytat: "granie w mt2 jest tak chore że szok"

To powiedz mi po chuj komentujesz i wchodzisz w ten dział? Jaki miałeś lvl na PL 35? 55?

Jesteś 0 ....

Tak cię wołają na obiad tak ? Właśnie pokazałeś kto tu jest 0 :) tylko TY :). A co do lvl miałem większy niż ty ;) i uważam że MT2 to gówno :) i jestem zadowolony ze skoczyłem i proszę cię nie płacz :) bo jak widać zero inteligencji z twojej strony ah się chłopak zbulwersował ;d. Dam ci rade : Start --- > Zamknij --- > Wyłącz Komputer :) i pozdrów swojego "Krula Fóbó" WIdać że potomek Fóbó taki sam tępy ;x i liż mu pięty dalej bo na to cię tylko stać ;<

Edit : Piep***sz o szacunku dla Fóbó a gówno o nim wiesz ;) tygodniami lamka się przygotowuję do jednego pvp od all pożycza eq :) do tego jego zachowanie na YT wulgi itp pocisk po rodzinie ;) Na szacunek trzeba sobie zasłużyć szacunkiem a jemu szacunku brak do innych ;x. Coś jeszcze Prosto z Serca Ode mnie

Wam się popi***liło w głowach przez tego metka ;) Tracicie swoje dziećinstwo :) na głupia grę :) a tego już nigdy nie cofniecie ;x. Warto wyjść na dwór pogadać z kumplami, spotkać się ze znajomymi, pograc w piłkę albo pojeździć na skuterze albo jakiś motorze ;x. Co wy swoim dziecią kiedys opowiecie ? Że siedzieliście 24/7 przy poj**anej grze ^^? Możecie mnie minusowac ale ja wiem swoje :) Taka prawda 99.0% z was nie potrafi sie oderwać od tej dennej gry :) i traci swoje dziecinstwo a prawda boli.

A teraz Minusujcie No Lajfy ! wiem że bedzie was dużo bo prawda boli ;< :D

I kończę tą piękną Riposte ;x

Edit : Po rodzinie ci "nie" pocisnąłem dzieciaku ;x

Opublikowano

Idz sobie meliski zaparz ;) Spianczu ;)

I dalej sobie posty EuroCwelu nabijasz ... Tylko po rodzinie umiesz cisnąć nic więcej hmmm?

A i zapomniał bym skończ pierdolić od rzeczy , że metin to syf. Proszę wyjdź z działu metin2 i więcej tu nie wracaj ;)

Dobranoc ;]

Piszesz o życiu , że marnuje się je przy komputerze itp .... tym czasem twoja sygnatura !! :

CS my life ;)

I co prawda boli nie?

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...