Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest jakiś program nie wliczając tego zawirusowanego filterka, w którym można ustawić co pet ma zbierać? albo najprosciej zeby zbiral kase cursty elixy i soxy. :P

Czy istnieje coś takiego ? bez wirków?

Oraz może mi ktoś wymienić jakie grab pety napewno działają z botem :P bo jakoś trzeba grać ...

Opublikowano

Wiem, że najlepszy bocik od pilota ale od kiedy są te crashe to wbijam tylko przed wyjsciem do szkoły więc pytam czy jest coś innego prucz bota i tego zawirusowanego filterka? :P

Opublikowano

Ehh widzę, że te forum ma wielu zacofanych ludzi :) pisze GRAB pet a on mi mowi o attack hehe :D

wiem że wiewiórka i królika i jeszcze kotek

Opublikowano

grap pety ktore sam testowalem to:

Wiewiorka, ten bialy mis z eventu, krolik.kotek. nie wiem czy jeszcze jakies dzialaja:)

a co do filtra i bota kazdy bot i filter bedzie mial w sobie jakies wirusy w koncu jak by nie patrzac to jest taki wirus;p

Opublikowano

Ehh widzę, że te forum ma wielu zacofanych ludzi :) pisze GRAB pet a on mi mowi o attack hehe :D

Wybacz umknelo mi slowo grab.

Kontybinalne z botem pety:

Kot, kroliczek, wiewiorka, jaszczurka (z wlasnego dosw), wrozka (z wlasnego dosw)

Opublikowano
Opublikowano

Nie jestem pewny czy to działa ale w db bocie masz opcje aby pet podnosił rzeczy zamiast Ciebie (to co ustawisz wczesniej) ale nie testowałem bo nie mam peta który działa z db botem :P

ZSZC

MortQ

Lvl:70

Build:Bich/Light/Cold Pure INT

Guild:Brak

w trakcie expienia

Jurekpoeta

Lvl:32

Build:Pach/Cold/Light 5:1 INT

Guild:Brak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...