Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Blokada konta

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem dzis e-mail o blokadzie

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ****** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania .-

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2.

Ale KURWA nie uzywalem na tym konicie bota dmg itp. a bana dostalem, noob chara mialem na innym e-mail

Opublikowano

jezeli uzywales fishbota na noob charze i przekladales malze na main chara to mogli powiazac konta i otrzymales bana :s

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

ojeiciu mecz ich do tat asz ci okresla czas dziala :)lub wciskaj kit ze to twoj brat haxoje itp.moze jakis w to uwiezy

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

ja stawiam na handlowanie postacią , a up ty sie zastanów co ty mówisz . kolejny temat widze jak piszesz bzdury. dodaję prefix , przypominam że przeczytanie regulaminu to twój obowiązek jako użytkownika forum.

@Down

nie mam zamiaru pisać tego samego 100x ;) dodaję prefix i przypominam że musi przeczytać regulamin , proste .

Opublikowano

up@ ;D ty

dodaję prefix , przypominam że przeczytanie regulaminu to twój obowiązek jako użytkownika forum.
chyab umieszczasz w kazdym poscie na kopiuj wklej ;D

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Nie nie przekladalem przez handel uzywalem na noob charze tylko EM2 i to na free time noob char na innym e-mail nawez do PT go nie dodawalem ani w znajomych go nie mialem na Glownym koncie wg nie uzywalem dmg ani nic takiego jedynie obejscie dotego pierwsza blokada i na stale

Opublikowano

pisz so suportu o odblokownia napisz ze dostales bana bezpowodu :)

Edit

Mogli sprawdzic ip:)

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Napisalem wiadomos do supportu i dostalem cos takiego

This is the Postfix program at host moh2-ve3.go2.pl.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<[email protected]>: host game.mx.gfsrv.net[79.110.86.94] said: 550
5.1.1
   <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown (in
   reply
   to RCPT TO command)

To gdzie mam napisac aby wiadomosc doszla?

@Edit

I do tego zalacznik w .bin

http://u.mail10.tlen.pl/?cmd=getpart&link=pUy1AXkpPx3x7DxsQAkk3CAkAAqPAAwzAAlIXaxaTLkbzYYCyNabmLtFgbk

Nie kaze pobierac tego ale macie skan

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=586714e1d0aa6f958c7889938d6bff36-1292872082

I niby co mam zrobic za pomocom jego?

Opublikowano

Ja też dostałem bana za hacki dzisiaj wojownik :D 78lve 3lata expienia za darmo.Chyba się powieszę albo spalę.

Opublikowano

tak tylko ja zadnych hackow nie uzywale. I mam pytanie jest jakas szansa na to ze jak odwolalem sie od bana to ze mi odbanujom konto?

Opublikowano

Ja niestety też 1 mies temu dostałem bana na mój 47lv na s18 ;/ Zostało ono zablokowane do lutego 2011 roku. Ja na tym koncie WOGÓLE nie hackowałem, nawet nie miałem postacina której hackowałem ;/ Nie wiem co się dzieje z GM'ami...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano
tak tylko ja zadnych hackow nie uzywale. I mam pytanie jest jakas szansa na to ze jak odwolalem sie od bana to ze mi odbanujom konto?

może jakiś kolega? ;)

Opublikowano

up nom moze tak

ogolnie to jest szansa zeby cie odbanowali :) chociaz mnie juz raz odbanowali bo spamilem im z 1 miech chyba z 500 wiadmosci :)

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Ja też dziś dostałem banika ;]

Na Syriuszu sura wp lvl 64 prawie 65 xD

i załamka ;P

Podejrzewam, że używałeś EM2.

Ja odpaliłem 1 raz dziś we free time. HS wyskoczył i godzinke potem Zablokowane xD

Opublikowano

nom pros ich nabieraj wciskaj kit itp. Popros ich czy jest mozliwosc zaplaty ale to odradzam mam aktualnie 70 lvl ninje juz 2 razy banowany 1 raz za haxy za fb ale wybaczyli mi a 2 za wulgarzym ale nie gram juz na haxa bo mi nie chodza zaczne botowac jak nowy komp bd wtedy zajmie sie za programistyke

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

jestescie skonczonymi idiotami,oni tez wchodza na to forum i to czesciej niz wam sie zdaje.A wasze spamowanie gowno da,za kazdym razem otrzymacie odmowe z automatu.

Jesli kogos odbanowali to tylko dlatego ze bylo to niesluszne,a nie z powodu duzej ilosci wiadomosci

Opublikowano

nom pros ich nabieraj wciskaj kit itp. Popros ich czy jest mozliwosc zaplaty ale to odradzam mam aktualnie 70 lvl ninje juz 2 razy banowany 1 raz za haxy za fb ale wybaczyli mi a 2 za wulgarzym ale nie gram juz na haxa bo mi nie chodza zaczne botowac jak nowy komp bd wtedy zajmie sie za programistyke

noobie ty w tym temacie 6postow nabiles spamisz ino zeby miec posty warna mu powinni dac

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...