Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Na Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam jakiś fajnych gierek na laptopa wiem że laptopik nie do gier ale poprostu jak jestem u kogoś prawie nie mam co robić jeżeli mi ktoś może podać jakieś gierki to prosił bym

nie chodzi mi o linki do pirata tylko nazwy xD

Windows Xp

Proc 1.5 GHZ intel celeron 2 GB ramu i grafika bardzo słaba xD 128 mb SiS mirage 3 gramphic

Opublikowano

Wordpad?

Dobra tak na serio Tibia

:D

Albo dobra na laptopa to polecam Twierdze krzyżowiec,o i jeszcze jedno

:)

Mój tutek:

To jest ukryta treść, proszę

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

dobra ok ale mi nie chodzi o multiplayer chodzi mi jakby to napisać xD gry od 2004 roku do 2008 max xD wiem że może laptop ich nie ociągnąć ale można spróbować chodzi mi o gry RPG albo jakieś wyścigi najlepiej

@up tut się przydał xD

Opublikowano

z RPG polecam ci Two Worlds (nie wiem czy 2 częśc pójdzie)

z FPS: CoD: Modern Warfare przełomowa gierka moim zdaniem.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

z RPG polecam ci Two Worlds (nie wiem czy 2 częśc pójdzie)

z FPS: CoD: Modern Warfare przełomowa gierka moim zdaniem.

Wątpie że Cod Modern Warfare mu pójdzie -.- A co do tematu to ja na siostry laptopie w twierdze pykam i counter strike'a z botami.

Opublikowano

ok thx a jeśli można jakieś wyścigi i tak się spytam czy na takim lapku będzie działać scared 1 ??

Opublikowano

ok thx a jeśli można jakieś wyścigi i tak się spytam czy na takim lapku będzie działać scared 1 ??

Chyba pociągnie :P

A jeśli nie to CS z botami, CoD4: MW...

Wyścigi: Juiced, Need for Speed: Underground, Need for Speed: Most Wanted (niskie detale pewnie)...

:)