Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug Z Przetopami

darthalex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Istenieje bug (przynajmniej istnial nie wiem jak teraz) z przetopami np w ebonach itp i mam pytanie jak sie je buguje .... bo pierscien expa itp wiem jak ale jak zbugowac przetopy w itemach ? Prosze nie pisac ze sie nie da bo sie da a o to dowod ;);)

叶是白痴

Opublikowano

aha nom to jest cos takiego jak youtube tam jest to :)

Edit@@@

I co nie nabjiam postow ;D bug nie istnieje vale yt przelecialem i nie ma o czyms takim chyba ci sie przysnilo

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Ja3olek nie nabijaj bezczelnie postów , a ty autorze jaki masz dowód na istnienie buga ? Emotikonki ? uzupełnij , proszę . ja osobiście o czymś takim nie słyszałem i czegoś takiego nie widziałem .

Opublikowano

emotikony ?:D nie xD jedno to emotikon 2 link do filmu na YT .. w 2 min chyba koles prezentuje ebonki z przetopami na 2000 dni ;) obejrzyjcie caly tam w ktorejs minucie jest

EDIT.

1:33 min w filmiku filmik jest pod postacia 2 emotikony w moim pierwszym wpisie w tym temacie

w sumie ponownie podam Teraz widac?

叶是白痴

Opublikowano

oh my god ;) to jest priv na privie sa rozne rzeczy na PL takiego czegos sie nie da zrobic.

Teraz to ty nabijasz posty ^^ Autor napisał ze nie na PL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NA globalach na 100% nie ma już tego bugu na privach powinien być

Przeczytaj powyższe komentarze ;) Nabijasz sobie tylko posty i nic nie wnosisz do tematu ... bug ma być na privy jak już wyżej napisałem ;)

叶是白痴

Opublikowano

To nie jest żaden bug, tylko na tym privie te przetopy są standardowo na tyle czasu.

To jest bug kiedys na pl takie widzialem ale to bylo chyba w 2007 roku ....

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...