Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszyscy Moderatorzy I Kidmoderatorzy.;)

;)  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem się zapytać czy dałoby radę abym założył temat w dziale "Aplikacje na KodModeratorów działów" . Chodzi o listę aktualnych modów i KidModów. Aktualizowane będzie codziennie, w miarę moich możliwości. Konsultował będę się codziennie z jednym z moderatorów danego działu czy potrzebuje pomocy czy też nie. Napiszę przykład.

1292867556-U90804.png

Moderatorzy:

• Joaquin Phoenix

• Sanuyem

• Schittset

• Siera

• Strepsils

• x070x

KidModeratorzy:

• CreatiVe01

• IdoruHoshi

• Klaskaj

• rain1229

Czy dział potrzebuje pomocy?

TAK / NIE

Data Aktualizacji:

np. 20.12.2010r. godz. 18:30

I tak kolejno z następnymi działami.

Wiem, że istnieje coś podobnego co jest zrobione przez kokosza. To byłoby bardziej ogarnięte. :)

//

Zdecydowałeś się?

Oddaj głos w ankiecie !

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ty uważaj..bo jak kokosz przeczyta te końcowe myśli to może się wkurzyć xD.

Jestem na tak ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Ja jestem na nie.

Sądzę, że zwykły user nie powinien zajmować się czymś takim. Ma gorszy kontakt z moderatorami, nie wie wielu rzeczy.

Sam nie długo mam zamiar zrobić coś podobnego więc spokojnie. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano (edytowane)

Czy trudno mi napisać do np. Joaquin'a czy kogoś innego w każdym dziale? Umówić się o danej porze i o poinformowanie o wszystkim.

Dużo tu nie ma do roboty. ;)

//

Merkon a czy user jest jakoś ograniczony? Skoro można robić poradniki, które są potem podklejone to chyba można zrobić nowy temat, który będzie aktualizowany codziennie.

Edytowane przez Reaver

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja jestem na nie.

Sądzę, że zwykły user nie powinien zajmować się czymś takim. Ma gorszy kontakt z moderatorami, nie wie wielu rzeczy.

Sam nie długo mam zamiar zrobić coś podobnego więc spokojnie. :)

Daruj mi, ale to, że jest userem nie umniejsza jego chęci wkładu w pracę na forum. Powiedziałeś to tak, jakby to go ograniczało. Nie widzę osobiście różnicy między tym czy robi to GlobMod, czy user.

Poza tym... czy Ty nie masz już innych spraw do załatwienia? Jakiś serwer podobno założyłeś... forum też musi ktoś ogarniać, bo Makin sam nie da rady czyż nie?

@topic Jeśli temat miałby ułatwić sprawę userom, to ja nie widzę problemu. Sama spotykałam się z aplikacjami do FanART'u gdy nabór do działu nie był prowadzony.

Niby zbędny bajer i faktycznie można załatwić to na gadu, ale po co sobie spamować, jeśli można tak.

Osobiście na TAK.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ja jestem na nie. Makin robi coś podobnego w KMZ, (lista aktualnych kidmodów). Jak kogoś to interesuje, to wchodzi w aplikacje, klika 2x myszką na "Wybrani KidModeratorzy" i ma listę od Mou do najnowszego kida.

Opublikowano

@up

widziałeś co napisałem w pierwszym poście ?

KMZ, KidModeratorzy. Widzisz tu różnicę ? . Popatrz na wyżej podany przykład.

///down dudsonowa

w takim razie jeszcze lepiej.

Zavetti, dudsonowa juz Ci wszystko wyjasnila ;>.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jestem na tak, nie było by aplikacji do działu w którym nie potrzeba pomocy.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Ja jestem na nie. Makin robi coś podobnego w KMZ, (lista aktualnych kidmodów). Jak kogoś to interesuje, to wchodzi w aplikacje, klika 2x myszką na "Wybrani KidModeratorzy" i ma listę od Mou do najnowszego kida.

-.-

To widoczne tylko dla Administracji, a nie dla userów. Żadnen z nich nie ma tam dostępu.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jeśli masz ochotę i zapał to jak najbardziej tylko cały sęk tkwi w tym, żeby Ci się to nie znudziło po tygodniu ;) W pewnym sensie odciążył byś trochę Makina od tej fuchy, ponieważ później mógłby większymi partami aktualizować swoją listę.

card.png

Opublikowano

Nie mam zamiary z tego rezygnować po trzech dniach oO . Po to to robię, żeby było ; ) .

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

no wszystko spoko, ale zapomnieliście o tym że niektórzy mają np. kida czy tam moda w kilku działach, więc musiał byś się pytać o to ;) ale ogólnie pomysł dobry.

^.^TAK^.^

Opublikowano

Warunek musi być ten, że będziesz go aktualizował ;).

Jeżeli Tak, to jestem na tak. Zaplusujesz sobie u administracji ;)

Opublikowano (edytowane)

@up

Tak aktualizacja będzie dzień w dzień. Nie bój się.

Tak więc zaczynam ;)

To jest ukryta treść, proszę

Gotowe, co do "Potrzeby" to się postaram dowiedzieć do wieczora/ jutra rana.

Edytowane przez Reaver

2009 - słyszysz mnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...