Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Zapowiedziana Mafia 3 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Strauss Zelnick, nowy prezes Take - Two powiedział coś takiego:

"Mogę obiecać, że Mafia III pojawi się na rynku w najbliższych kilku latach."

Nie cieszcie się za szybko. Mafia II powstawała parę dobrych lat, więc podobny los może czekać i trójkę.

Myślę że to b.dobra wiadomość dla fanów tej serii.

Poczekacie na trójkę?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja jestem fanem mafii 1,2,i jak może wyjdzie to 3 na konsole xbox 360 tylko tak piszą na forum ze nowy prezes take-two zapowiedział 3 serię ale nie wiem czy z robia bo 2 z jebalix chodzi o fabułę gry i dostali po 2 po dupię i czy będzie im się chcialo robić 3 serię gry gangsterskiej może jak by coś nowy prezes take-two powiedzial że już zaczeli robić to bym był przekonany że powstanie??????????????????????????????????Jak masz jakąs stronkę co tam zapowiedział to weś mi wyslij mój numer gg 31640644

Opublikowano

ja jestem fanem mafii 1,2,i jak może wyjdzie to 3 na konsole xbox 360 tylko tak piszą na forum ze nowy prezes take-two zapowiedział 3 serię ale nie wiem czy z robia bo 2 z jebalix chodzi o fabułę gry i dostali po 2 po dupię i czy będzie im się chcialo robić 3 serię gry gangsterskiej może jak by coś nowy prezes take-two powiedzial że już zaczeli robić to bym był przekonany że powstanie??????????????????????????????????Jak masz jakąs stronkę co tam zapowiedział to weś mi wyslij mój numer gg 31640644

Usiądź wygodnie, uspokój się. Napisz to samo z ładem i składem.

@Top

Na pewno poczekam. Obydwie części strasznie mi się podobały- klimaty mafii były niesamowicie oddane. Po końcowej akcji w dwójce można już wywnioskować, że będzie trójka :)