Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy byłby ktoś skłonny dać tutaj jakiegoś działającego hacka, mam coprawda jednego ale działa tam tylko( przeciwni gracze jako paczki i widać jak sie zbliżają) chciałbym hacka z działającym aimbotem, jeden z hacków który jest na forum im zajmuje 63kb nie działa. Z góry dzięki dam --- albo ++ jak kto woli

Opublikowano

Tu masz upload mojego autorstwa (upload, nie cheat :)) jednego, którego używam. ;)

Sam dll:

LINK:

To jest ukryta treść, proszę

SCAN:

3/43? Nie sądzę, żeby to był wirus... Aczkolwiek używam 3 miesiące, więc...?

Potrzebujesz Winject'a. A, że jemu wykrywa sporo wirusów (chyba każda wersja tyle ma...) - twoja odpowiedzialność...

Wersja z Winjectem:

LINK:

SCAN:

Liczę na minusy. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

właśnie jest problem, gdy pobieram wyskakuje wirus, ignoruje to ale gdy wchodzę w folder "Pobrane" i zamierzam włączyć hacka wyskakuje coś o uszkodzonym pliku. ;/

Opublikowano

Ups :P Zapomniałem napisać instrukcję. :)

1.Wypakowywujesz wszystko z archiwium najlepiej (bo najłatwiej po nie sięgnąć) na pulpit.

2.Uruchamiasz alterIWnet w trybie okienkowym (Lewy Alt + Enter).

3.Za pomocą Lewy Alt + Tab, badź jakkolwiek inaczej przechodzisz na pulpit, gdzie uruchamiasz wypakowanego już Winjext.exe.

4.Pod napisem "Target Process" (bądź "Tracking...") wybierasz iw4mp.dat. Natomiast pod "DLL to inject" wybierasz któryś z DLL.

5.Wciskasz Inject(+). I masz!

6.Podczas gry lub w menu wciskasz Home aby go uruchomić.

Strzałkami w dół i w górę przemieszczasz się pomiędzy opcjami, a strzałką w prawo "wchodzisz" w daną opcję.

Btw. Żeby mi ku*wa nie było, napisz, czy potrzebujesz hack'a na aIW, czy Steam, bo znowu zapomniałem się spytać. :unsure:

Opublikowano

ale mam tak gdy to pobiore i chce rozpakować to pisze że plik uszkodzony, plik mi zajmuje 2kb nie wiem czy ja tak mam czy pozostali również

Opublikowano

Uuu... Dałem dwa linki do dwóch "różnych" uploadów zawierających to samo... Poprawiłem już.

Plik pierwszy powinien ważyć 16kB. A plik drugi 73kB. Może spróbuj wyłączyć anty-virus dopóki nie pobierzesz tego pliku?

I czy mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytanie: Czy masz wersję Steam, czy alterIWnet?