Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwestie Prawne.

zolwik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno chyba dość ważne pytanie. Pamiętam jak miał powstać oficjalny serwer MPC. Wszystko było ekstra tylko kwestie prawne, a mianowicie brak zgody GF. Czy teraz jest to załatwione czy po prostu "olane"? Myślę, że to dosyć ważne, żeby nie było potem problemów. Joaquin pisał coś o załatwianiu formalności stąd też to pytanie.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Witaj,

GF nic nie może zrobić, jedynie YMIR. A wątpię żeby jakiś chińczyk jechał specjalnie do polski żeby przymknąć jakiś serwer.

Pozdrawiam.

Reputacja jest mi obojętna, jeśli jednak ci pomogłem możesz dać +.

Opublikowano

Zrobią is jako dotacje na serwer . Napiszą , że są to dotacje , a to co jest w is jest takim wynagrodzeniem za to i nic nie może im GF zrobić . Jedynie , ze maja pliki polskiego metina . A tak to wątpie aby ludzie z chin scigali za pliki kogos ;p

54585309939136444418.png

Opublikowano

ehemm.

Pewnie to będzie olane.. GF nie pozwoli mu na priva, bo zabiera osoby z PLa które 'Wydają duże pieniądze na IS'

Ale GF olewa to więc gut.

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

To dziwi mnie dlaczego wcześniej robiony serwer MPC miał z tym problemy. Ale skoro nie ma z tym problemów to mnie cieszy.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...