Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Cod:Bo

Vernor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Grę zakupiłem tydzień po premierze i wszystko śmigało jak należy.

Niestety wczoraj zaczęło się coś dziać z grą, otóż gdy włączam MP i jestem w Głównym Menu gra się przycina (wygląda to tak jakbym miał lagi). I nic zupełnie nie mogę zrobić.

Wczoraj robiłem reinstal ale cały czas to samo. Za pierwszym razem po reinstlku wszystko było ok, ale w czasie gry na którymś z serwerów gra zacięła się całkowicie i musiałem ja wyłączyć za pomocą alt+ctrl+del.

Na początku myślałem że to przez to że grę miałem odpaloną na max ustawieniach grafiki 1680x1050 ale jak ustawiłem minimalne było to samo.

Sprzęt:

Karta graficzna: nVidia GeForce 250 gts

Ram: 4gb

Procesor: Intel Core 2 Quad 2.33GHz

Ps. Z góry thx za pomoc.

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Miałem identyczny problem! Czy wyskakuje ci "Błąd krytyczny" w konsoli? Jeśli tak to mogę ci pomóc! Jaki masz system operacyjny? Jeśli masz Vistę lub Win7 to wejdź w steama znajdź tam cod black ops, a w nim ikonę do multi, wejdźwe właściwości i zgodność, a następnie ustaw w trybie zgodności z Windows XP Service Pack 3. Błąd nie znika zupełnie, ale teraz ędzie ci się robił tylko mniej więcej co 1h-2h. Jeśli pomogłem daj + :P

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Problem w tym właśnie że nie wyskakuje mi żaden błąd tylko po prostu gra się zacina jak cholera i nie da się nic zrobić. Mam Vistę 64-bit

Opublikowano

Ale, gdy ci się gra zacina, to możesz wziąść alt+ctrl+delete, czy musisz reseta dać? Bo jeśli nie to bierzesz alt+ctrl+delete i tam MUSI być konsola i tam powinno pisać w czym problem, wystarczy najechać i looknąc.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Może słabe kompy ?

Opisałem sprzęt... proszę o konkrety.

Ps. nie wydaje mi się żeby taki sprzęt nie dawał rady z codem

Opublikowano

Ja wiem chyba o co chodzi: banik <_< miałem to samo, looknijcie w steam > ustawienia i zobaczcie co z VACem

Ps. Mam podobny sprzęt i gra chodziła na full... więc to nie za słaby komp.

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Ja wiem chyba o co chodzi: banik <_< miałem to samo, looknijcie w steam > ustawienia i zobaczcie co z VACem

Ps. Mam podobny sprzęt i gra chodziła na full... więc to nie za słaby komp.

Człowieku jak mogę normalnie grac tylko gra się zacina jak poje........!!!! w głównym menu

Opublikowano

Człowieku jak mogę normalnie grac tylko gra się zacina jak poje........!!!! w głównym menu

Nie wiem, mówię jak uważam, ja tak miałem i niestety oznaczało to bana na grę :angry: Była ścinka pod koniec okienka "łączenie"

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia kolega wyżej wykrakał mi bana <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...