Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,zamierzam wykupic sobie easy metina i moje pytanie jest takie:

czy mozna grac na narmoalnym spathowanym metku?

ja bym wolal jednak na jakims obejsciu z zablokowanym hacksihieldem,czy jest to mozliwe?

bo nie chce wywalic 28 zeta na darmo

Opublikowano

Mozna na spatchowanym. Mozesz sobie robic jakie chcesz obejscie do hs i easy bedzie dzialac. Moim skromnym zdaniem ten bot ma juz zabezpieczenia zeby nie wysylal logow(moze sie myle) ale nie powinienes sie martwic o banana chyba ze cie gm spotka albo ktos poda do supportu;)

Opublikowano

Jeżeli mógłbym coś doradzić to proponuje ci zakupić Easymetina w czasie świąt czyli 23-25 grudnia, gdyż jest on w tedy o połowe tańszy. :)

Opublikowano

dzieki za rady,jeszcze jedno:

bo ja mam zamiar bocic na em2 tylko postaciami do zarobku,czy jesli zlapia mnie to ban na wszystkie konta?

Opublikowano

dzieki za rady,jeszcze jedno:

bo ja mam zamiar bocic na em2 tylko postaciami do zarobku,czy jesli zlapia mnie to ban na wszystkie konta?

Jak masz wszystkie konta na 1 e-mailu to all pojda z banem.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

nie,oczywiscie zakladam kazde konto na osobynm mailu,ale na glownej postaci mam prawie 2k sm wiec sie pytam xD i upewniam

Opublikowano

easymetin2 ma własne obejście , ale istnieją antypatchery . poszukaj na forum . dodaję prefix , przypominam także iż przczytanie regulaminu jest twoim obowiązkiem jako użytkownika forum .a konta mogą banować jedynie na e-mail bo jeśli by banowali na ip to by było bez sensu . mogliby zbanować całe osiedle , całe rodziny itd ; > uważaj także by nie handlować ze sobą , bo gm widzą logi , czyli wiedzą z kim handlowałeś itd , itemki radze wyrzucać i zbierać główną postacią .