Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Mozliwosci Gry Przez Gmow?

NaC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Uwazam, ze kazdy GM powinien miec mozliwosc gry na serwerze, a slyszalem, ze ma byc inaczej. Jak dla mnie kto chce prywatna posta cniech sobie nia gra. Na PLu tak jest i jakos nic nadzwyczajnego sie nie dzieje.

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Pomocnik
Opublikowano

Wiec jest taka zasada. Kazdy GM z Evenye podobno ma zakaz robienia postaci ktora bedzie mogl grac jak normalny gracz.

Opublikowano

Chodzi o to, że GM nie może mieć na Evenye tzw. priv ACC. Kont, na których nie ma GMa.

No dla mnie to też troszkę nie fair...

evoplaya.png

Królestwo - Jinno

Klasa - Woj Body

Lvl - ...

Opublikowano

A dla mnie dobrze ;d.

Sam miałem dedyki i wiem co robią tacy GM nawet z zablokowanymi komendami /item itp. Więcej czasu są na priv ACC niż na GM i te ich rozmowy... z graczami (gm jest na priv ACC)

Nieregulaminowa sygnatura

Pomocnik
Opublikowano

Mysle, ze team mpc bardziej ogarnia. Wkoncu dostali modratorow na forum wiec potrafia wypelniac swoje obowiazki.

Opublikowano

Powiem tak. Ten pomysł mi się średnio podoba, ale przynajmniej Team robi to cod o niego należy, czyli pilnuje porządku na serwerze. Gdyby taki Gm grał priv postacią to na Gmową wchodziłby raz na jakiś czas, ewentualnie stałby Gmową postacią na AFK a w drugim oknie grał priv harem.

Podsumowując, ten pomysł nie jest taki zły jak się wydaje na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

Ale popatrz, lepszy GM co opierdala sie na priv postaci, czy GM który czynnie wykonuje swoją robotę? Obstawiam, że przy tak dużym serwerze, roboty będzie dużo.

Opublikowano

Pomysł jest nie fair co do GM. Powinno się zablokować komendy co dają eq,lvl itp. Ale zgodze się z tym że GM'y muszą być częściej na postaci gm

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Może i trochę nie fair, ale to dla dobra serwera. Jeśli któryś Gm uzna że woli grać na zwykłej postaci zawsze może zrezygnować z posady, tylko później może nie wrócić.

Opublikowano

Na NerdMT2 GM mają prywatne postacie i spełniają swoje obowiązki!

To dla tego, że wszyscy wiedzą że to postacie GM więc zgłaszają hackerów itp. do nich.

A na dodatek, mogą szpiegować graczy na tej prywatnej postaci np. będzie expił a tu ktoś mu wjedzie z dmghackiem.

Oni grają na tych postaciach bo serwer nie robili tylko dla innych, ale i dla siebie -,-

Według mnie GM powinni mieć swoje postacie.

Nawet jakby mieli komendy do przywoływania itemów i lvla, to po co? Jak ktoś z teamu chce mieć prywatną postać to znaczy że chce się wykazać a nie przełożyć sobie EQ z GM i koksić. -,-

Przemyślcie to .. na pewno każdy członek teamu chciałby normalnie zagrać na własnoręcznie stworzonym serwerze ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nie. GM nie powinni mieć własnych postaci. Nawet jeśli mają zablokowane komendy /i itd to mają dostęp do wielu komend które mogłyby im pomóc na prywatnej postaci chociażby jak taka głupia komenda /dc

• Dodaj nową pozycję...