Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows

ProLis

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Lepszy

• Windows 7
      44
    • Windows Vista
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was takie pytanie. Który Windows lepszy do wr i zeby działały hacki, Windows Vista czy Windows 7. Mam Viste i mi nie dzialaja a będę robił formata i pytam :) . Będą plusy.

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Ja mam Win 7 64 Bit i nie mam problemu z żadnymi działającymi hackami :) Poza tym możesz ustawić kompatybilnosć co często ratuje tyłek kiedy gra nie chodzi ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ogólnie, to windows Vista to jedna wielka porażka, nie polecił bym tego nikomu..

Zmula kompa, nie wiem jak z hackami, ale też tak jak kolega wyżej mam Win 7 64 bitowego i wszystko cacy ( No w paru przypadkach trzeba ustawić tryb zgodności z innym Windowsem, ale lata dobrze )

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

a skad ten pomysl ze vista moze lepsza od 7, vista go gowne gorsze od xp 32 bity, ja mam xp 64 bity (wczesniej mialem viste i to jest zakala microsoftu) bardzo sie ciesze bo od braci na swieta mam dostac 7 64 bity orginalnego

dlaczego 7 najlepsza - bo wyciaga z kompa o 50% wiecej niz xp a jak masz bardzo dobra karte graficzna, ok 4 gb ram i 4 procesory to kazda gra ci posmiga na max grafie

pomoglem daj +

Opublikowano

Mam 7x64 i nie narzekam :) Viste mialem, zamula.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

wiadomo czemu B)

jak cos niedziala sam se naprawisz a nie jak w VIście ja mam oryginalną wersje i nienażekam ale chcem 7 zakupić

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Vista, najlepiej 32 bit-owa. Od 2 lat zadziałał mi dokładnie każdy cheat.

Nigdy żadnych problemów, tylko uruchamiam jako administrator.

Uważaj na 64-bitowego W7, haxom nie pomaga :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja polecam 7 jest dużo lepsza od vista bo sam mam viste i 7 lecz na 7 nie działa mi warrock nie wiem czemu;/

Opublikowano

Win VISTA TO NIEWYPAŁ!!!!!! Pamiętaj że jeżeli chcesz mieć Win7 64bitową to zadbaj o MINIMUM 2/3GB ramów. Najlepiej jest jak ma się 4 lub więcej.

snikersproject1.png
Opublikowano

@up   Heh ja mam 6 gb ramu i 7-demce zdarza sie zmoolic ale za to raz na 4 miechy ;D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Windows 7 lepszy mi działają haki takie co mojemu bratu na Windows Vista nie działają

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano
@up Heh ja mam 6 gb ramu i 7-demce zdarza sie zmoolic ale za to raz na 4 miechy ;D

ProLis To widzisz jak chcesz mieć 7 to zainwestuj w RAMY! :] Przyda sie

snikersproject1.png
Opublikowano

A ja mam xp przeróbkę i nie narzekam

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

O Viscie zapomnij. To syf w porównaniu z Win 7. Zreszta jeśli miałbym inny wybór np. XP a Vista to wybrałbym XP. Poza tym Win7 to połączenie funkcjonalności XP i wyglądu Visty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...