Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client

RootemP

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Jak dodadza to bedzie podpiety. Mozesz mi zaufac

@up

To najnowszy wyznacznik stylu. Nabijac posty w dziale, ktory ich nie nalicza.

8277d6063a15f2732fcf2a678ee1cdc1.gif
Opublikowano

Większość miałaby już ponad miesiąc gdyby tego licznika nie wprowadzili miesiąc temu tylko od początku ^ ^

Joaquin mówił , że client będzie gdy osoba posiadająca go wróci ze szkoły i mu 'przekaże'

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Kurde dodadzą klienta dzisiaj po 20, ja nie mogę kompa na noc zostawić, jutro serwer ruszy, ja będę miał limit jak zwykle a jak nie to 2h minie zanim pobiorę.

Zdenerwowało mnie to :/ No bo inni z netem 2/3mb pobiorą w kilka sekund i gitara a inni ?! Przez późne wystawienie klienta powinni opóźnić start serwera i tyle ...

Pozdrawiam,

Lancer !

@Spam

Tombstone, weź usuń wiadomości bo ci nie moge wysłać nr GG ;d

fb.com/myrodj

Opublikowano

Kurde dodadzą klienta dzisiaj po 20, ja nie mogę kompa na noc zostawić, jutro serwer ruszy, ja będę miał limit jak zwykle a jak nie to 2h minie zanim pobiorę.

Zdenerwowało mnie to :/ No bo inni z netem 2/3mb pobiorą w kilka sekund i gitara a inni ?! Przez późne wystawienie klienta powinni opóźnić start serwera i tyle ...

Pozdrawiam,

Lancer !

@Spam

Tombstone, weź usuń wiadomości bo ci nie moge wysłać nr GG ;d

Jak zaczniesz grac 2 , 3 godz puzniej to sie kurva cos stanie ??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

juz wszystko wiadomo w Środe lub czwartek ale raczej w srode ;D o 12 nie moge sie doczekac ;D tylko szkoda bo bede jeszcze w budzie o tej porze i nie bede na otwarciu ale i tak pewnie nic na nim nie bedzie tylko ludzie odrazu z expem pojda ...

20r64ab.png

Opublikowano

-,- i znow narzekania ?

Lancer Miszcz ciesz sie ze w ogole wczesniej daja klienta niz start serwera, spojrz na inne serwery -,-

i czy to nasza wina ze Ty nie mozesz zostawic komputera na noc ? albo ze masz slabe lacze ?

i te twoje gadanie " powinni przelozyc start serwera " to jest bezsensu, bo nigdy kazdemu nie dogodzisz .

pograsz o 1 dzien mniej czy tam pare godzin mniej niz inni i odrazu placz ?

uspokojcie sie ! rownie dobrze mogliby poprostu zrobic serwer bez zadnych wczesniejszych informacji, i kazdy by sie cieszyl ze jest serwer

a nie jak chca cos dla Nas zrobic to nie pasuje ...

Opublikowano

Ohh znow durny topic

Powiem jedno, metin was tak uzaleznil ze uzalacie sie w kazdym temacie ze to wam nie pasuje ,ze tamto i sramto.Idzcie kur na spacer to wam dobrze zrobi ludziska

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...