Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Expienie po FreeTime EM2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wywal tą głupią gre, ona ogranicza myślenie, zacznij uważać w szkole, naucz się przy tym czytać, co potem pomaga właściwie szukać na forum odpowiedniego działu , albo najlepiej w spożywczym lub tesco spytaj oni będą tam wiedzieli to samo co my

NIE TEN DZIAŁ !!

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobra nie spamujcie ;D bo teraz to wy offtopujecie, on chyba zrozumiał a jak nie.

NIE TEN DZIAŁ,NIE WIESZ JAK SZUKAĆ ??

INSTRUKCJA:

1.Znajdź wyszukiwarkę ;d (Jeśli jesteś za głupi na to klinknij tu.

W prawym górnym rogu idioto !!

2.Kliknij tam gdzie pisze google site search i daj To Forum.

3.Wpisz czego szukasz, w twoim przypadku będzie to

Czy da rade grać w Metina2pl używając EM po limicie czasowym bez wykupienia EM ? , i jaki FB działa na PLu ?
i podaj to jakoś swoimi słowami i z SENSEM.

4.Jeśli nie znalazłeś wpisz to innymi słowami.

5.Jeśli dalej nie masz zadowalającej cię informacji lub odpowiedzi możesz odpowiedzieć w którymś z tych tematów dotyczących tego lub powtórzyć punkt 4

MAM NADZIEJĘ ŻE TO POMOGŁO I ŻE SIĘ NAWRÓCIŁEŚ I NIE BĘDZIESZ PISAŁ BEZSENSOWNYCH TEMTÓW !!

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Niestety tylko można go używać w godzinach "free" :(

Pozdrawiam oraz licze na +

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

@up za co niby mamy dać +, zrobiłeś coś w ogóle, powiedziałeś coś co każdy wie a mianowicie:

Niestety tylko można go używać w godzinach "free" Pozdrawiam oraz licze na +

Więc za co mamy ci dać, plus ??

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

dodaję prefix , przypominam że przeczytanie regulaminu to twój obowiązek jako użytkownika forum.

Fishbot :

To jest ukryta treść, proszę

Easymetin2 :

To jest ukryta treść, proszę

Dodam że warto zobaczyć podklejony team z informacją o easymetin2 by dowiedzieć się o 3 dniach darmowego użytkowania ; >

Opublikowano

Jest taka opcja , moim zdaniem to bug .

Ja zawsze na ostatnie 5 minut resetuje bota i włączam od początku , bot będzie chodził tak długo do puki nie zostanie wylogowany lub pójdzie sprzedać/ kupić coś u handlarki .

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Nie wiem dlaczego jest tak u mnie, ale bot mi działa zamiast 2h dziennie, to 4h dziennie. Poprostu po free godzinach np, jak włącze o 17:00 to działa mi do 19:00, a nie do 18:00 xD

NU94p9A.gif

Wracam..